Halk oylaması öncesi yürüttüğü kirli propaganda ile "hayır" cephesine destek veren Batı medyası, halk oyu sonuçlarını hazmedemiyor.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı Tillerson ile telefonda görüştü. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ve Suriye meselesi konuşuldu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, yılbaşı gecesi paylaştığı videodaki sözleri nedeniyle modacı Barbaros Şansal hakkında "Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni alenen a
AB Bakanı Ömer Çelik anayasa değişikliği ile ilgili yaptığı değerlendirmede Avrupa ülkelerine ve AGİT'e tepki gösterdi.
Referandum sonrası yapılan ilk grup toplantısında CHP salonu "Hayır bitmedi, daha yeni başlıyor." tehditleri ile inledi.
Referandum sürecinde 'hayır' cephesinde yer alan terör örgütü PKK, referandumda 'evet'in kazanmasını kabul edemedi.
ABD’nin Ohio eyaletine bağlı Cleveland şehrinde bir şahıs, tanımadığı 70 yaşlarındaki adamı öldürdü. Şahıs, cinayet anını sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı.
Rusya Başbakanı Medvedev, Türkiye ile birlikte 18 ülkenin vatandaşlarının Rusya’nın uzak doğu bölgesine vizesiz seyahat edebilmesine olanak tanıyan kararnameyi imzaladı. İş adamları ve
Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı'na bağlı gözlemciler referandumla ilgili ön raporlarını yayınladı. Raporda referandumun Avrupa Konseyi standartlarıyla örtüşmediği savunuldu.
16 Nisan’daki referandumunda “Evet” bloğunu oluşturan AK Parti, MHP ve BBP’nin 1 Kasım 2015 genel seçimlerindeki oy toplamı yüzde 61.9’du. Referandum’da 51.4 “Evet” çıktı. “Evet” bl
Her şeyin daha hızlısının bizim için daha iyi olduğu konusunda adın konmamış bir mutabakat var insanlar arasında. Bu üstünde düşünmediğimiz, düşünmeye imkan bulamadığımız ama y
Aylardır tartıştık, konuştuk ve en sonunda kararı millet verdi. İşte demokrasinin özelliği de, güzelliği de bu... İktidarların belirlenmesinde olsun, anayasa değişikliklerinde olsun to
Referandum için bir ay önce Türkçe manşet atan Blick, referandum sonucunu “antidemokratik dopingle sadece bitiş çizgisine gelebildi” başlığıyla duyurdu.
AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Şahin, referandum sonucuna ilişkin açıklamalarda bulundu
Sandıklar açıldıkça Hayır oyları yükseldi ancak Evet'in önüne geçemedi, CHP Genel Merkezi'nde de duygusal anlar yaşandı.