Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli Meral Akeşner'in İYİ Partisi ile ilgili değerlendirmede bulundu.
FETÖ şüphelisi eski emniyet müdürü Yılmazer'in, "Medyada haklılığımızı Nazlı Hanımdan başka savunan yok." dediği ortaya çıktı.
FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın mahkemede yaptığı savunma ortaya çıktı.
Katalonya yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Carles Puigdemont'un hâlâ devlet başkanı olduğu ve 'darbeyi' kabul etmedikleri açıklanmadı.
Bayrampaşa'da DEAŞ üyesi 4 kişi yakalanmış ve araçları infilak ettirilmişti. Yapılan detaylı incelemede, faciadan dönüldüğü ortaya çıktı.
15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü’nde darbeciler tarafından darp edilen dolmuş şoförü Mustafa Ataseven’in gazilik başvurusuna skandal bir cevap verildi. Sincan Kaymakamlığı, Ataseven için �
Darbelerin tartışıldığı Kartepe Zirvesi’nin konuklarından Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu eski Komiseri Gunter Verheugen “Türkiye, göçmen meselesinde AB tarafından kandırılan ülk
Yerli bölgesel uçak projesi olan TRJet’in iptal edilmediğini söyleyen Eren Özmen: “Bölgesel Uçak Projesi, hepimizi aşan projedir. Uçağı üretip Türk gençliğine armağan edeceğiz”
Dünya genelinde gençleri intihara sürükleyen Mavi Balina oyunu son buldu diye sevinirken bu sefer de Facebook üzerinden yayılan yeni bir oyun ortaya çıktı. Oyun, çocukları 48 saat boyunca e
Çocuk kitabı yazarı Süleyman Ezber, "Aileler çocuğuna kötü gıda yedirmediği gibi kötü kitap da okutmasın. Belki kötü gıdanın bir telafisi var ama kötü bilgi o taze zihne girdikten s
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz el Suud’un yaptığı “ılımlı İslam” açıklaması Ankara’da da yankı buldu
Mısır'da mahkemenin ülkenin demokratik seçimlerle göreve gelen ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin büyük oğlu Usame'ye üç yıl hapis cezası verdiği belirtildi
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki'den belediye başkanlarına: Çiçek, böcek, sanatla uğraşmayın, kentsel dönüşüme öncelik verin. İnşaat sektörü Türkiye’de kalkınmanın lokomoti
ABD'lilerin 2012 yılında savcılara, dosyalardan fotoğraf çekme teklifinde bulunduğu ancak savcıların kabul etmediği ortaya çıktı.
Rusya Savunma Bakanı Şoygu'nun, Katarlı mevkidaşı Halid bin Muhammed el-Atiyye ile askeri iş birliği anlaşması imzaladığı belirtildi.