Kürtler, Ak Parti’nin hazırladığı zeminden hareketle Kürt ve Türk Kemalistlerin onları ebedi ötekiler olmaya mahkum eden cenderesini kırıp ‘kurtuluş felsefesi’ esasına dayalı Müslüm
Suriye’deki gelişmeleri Esed’i merkeze alarak okumayı tercih eden ve muhacirlerin insani dramı karşısında bir gram vicdan göstermeyen Hürriyet, şimdi tehdit olarak gördüğü vatandaşlık
Londra merkezli Asharq Al Awsat gazetesi, Suriye Rejimi Beşar Esed’in kısa süreli geçiş süreci sırasında görevinde kalmasını onaylamaya eğilimli olduğunu yazdı.
Konya'da 21 kez hamile kalmasına rağmen anne olamayan Hafize Dağdelen, ziyaret ettiği sevgi evinde kalan Muhammet Ali'ye, "Anne beni de götür" diyerek ağlaması üzerine sahip çıktı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ta yaptığı konuşmada kritik gündem maddeleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Bozdağ, 2019 yılına kadar seçim olmayacağını açıkladı.
Doğu Avrupa ve Baltık'ta Rusya ile NATO arasında yaşanan problemler gittikçe büyürken Avrupa içerisinden farklı sesler yükseliyor. Yapılan son bir araştırmaya göre Alman halkının yüzd
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, NATO'nun Karadeniz'deki askeri varlığının kapasitesinin artırılıp artırılmayacağı konusunun Ekim ayındaki savunma bakanları toplantısında ele alınaca�
İsrail, elinde tuttuğu 20 yaşındaki esirin ailesine evini yıkmaya karar verdi.
Irak'ta Şiilerin önde gelen dini otoritesi Ali es-Sistani, Bağdat saldırısının ülkede mezhep savaşı çıkarmayı hedeflediğini açıkladı
Gazze’de 22 bin yetim çocuk yaşıyor. Tamamına yakını, ailelerini İsrail saldırılarında kaybetti. Yaşadıkları travmaya rağmen bu çocukların çok azı psikolojik destek alabiliyor.
Perşembe günü Başkan Yardımcısı Machar’a bağlı birliklerle Devlet Başkanı Kiir’e bağlı askerlerin çatıştığı Güney Sudan’daki Başkanlık Sarayı’nda ağır silah sesleri duyuld
Polisle çatışmaya girdikten sonra öldürülen şüphelinin kimliği Micah Xavier Johnson olarak açıklandı
Kosova'da Slobodan Miloşeviç tarafından 1997 yılında inşa edilen ama tamamlanmayan Ortodoks Kilisesi’nin yakınında, toplu mezar bulunduğu iddia edildi.
Gazze’de 22 bin yetim çocuk yaşıyor. Tamamına yakını, ailelerini İsrail saldırılarında kaybetti. Yaşadıkları travmaya rağmen bu çocukların çok azı psikolojik destek alabiliyor.
Türkiye'yi yasa boğan Giresun'daki Sikorsky helikopter kazasında Genelkurmay'ın yaptığı ilk ön değerlendirmenin detayları ortaya çıktı.