ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford, 31 Temmuz'da Türkiye'ye gelecek. Dunford, ziyaret kapsamında Ankara'da ikili temslarda bulunacak.
Endonezya hükümeti, resmi internet sitesinden FETÖ'ye bağlı okulların kapatılmayacağını ve faaliyete devam edeceklerini açıkladı.
Başbakan Yıldırım, “Ankara'da ve İstanbul'da tankların çıkarıldığı, helikopterlerin kaldırıldığı bütün kışlaları kapatıyoruz. Milletin üzerine tank yürütenler, bundan sonra
Darbe girişimi gecesi Sabiha Gökçen'de "Halka ateş aç" emrini yerine getirmeyip "Biz vatan haini değiliz" diye bağırarak tankın içinde intihar eden Astsubay Ferhat Daş'ın vatandaşlar tara
Önceki günkü ihraçlar, istifalar ve YAŞ kararları öncesi, Genelkurmay’ın personel sayısını en son 2 Temmuz 2016’da açıklamıştı. Buna göre TSK’da 358’i general ve amiral, 39 bin 28
240'tan fazla vatandaşın hayatını kaybettiği 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan kritik Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısında alınan kararlar açıklandı. Genelkurmay Başkan�
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının Mısır'da toplanmaya başladığı ve başkent Kahire'yi bölge karargahı olarak kullanacakları iddia edildi.
FETÖ tarafından düzenlenecek hafızlık yarışmasına Suudi Arabistan büyükelçisi ve Kabe İmamı Mahir Mueaqly katılmayacağını açıkladı.
YAŞ kararları kapsamında 1. Ordu Komutanı Ümit Dündar, Genelkurmay 2. Başkanı olarak atandı.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın, FETÖ/PDY terör örgütü ele başlığından gıyabi tutuklu Fethullah Gülen ile kendisini görüştürmek isteyen isim olduğunu açıkladığı Tu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Genelkurmay Başkanlığı ve MİT cumhurbaşkanlığına, kuvvet komutanlıkları ise bakanlığa bağlansın istiyoruz' dedi.
Darbe girişimi sırasında rehin alınan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’a ‘’Sizi kanaat önderimiz Fetullah Gülen ile görüştürelim’’ diyen Akıncı Üs komutanı Tuğgeneral Hakan Evrim,
TSK'da kaç tane FETÖ'cü asker var sorusunun yanıtı Genelkurmay Başkanlığı'ndan geldi. TSK'dan gelen son dakika açıklamasına göre TSK'da 8 bin 651 FETÖ mensubu olduğunu açıkladı.
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının Mısır'da toplanmaya başladığı ve başkent Kahire'yi bölge karargahı olarak kullanacakları iddia edildi.
El Kaide, örgütten ayrılmayı gündemine alan Suriye’deki kolu Nusra Cephesi’ne, kendisiyle ilişkisini kesmesi konusunda izin verdi. Açıklama, El Kaide lideri Zevahiri'den geldi.