Yerli otomobil tartışmalarına ilişkin konuşan Bakan Fikri Işık, Saab 9-3'ün fikri mülkiyet haklarının alındığını açıkladı.
Independent gazetesi, Yunanistan'ın kimsesiz sığınmacı çocukları kötü koşullu hücrelerde tutulduğunu yazdı.
Avrupa Birliği (AB) liderleri, mülteci krizini görüşmek ve kilit rol oynayan Türkiye'yi ikna etmek üzere bugün Brüksel'de bir araya geliyor.
Diyarbakır'ın HDP'li Yenişehir Belediyesi'nin, 'çocuk gelinlere' dikkat çekmek için billbordlara astırdığı öğrenilen afiş tepki topluyor. Belediyeye ait Kadın Politikalar Müdürlüğü'
Mersin'in Anamur İlçesi'nden KKTC'ye denize döşenen 80 kilometre uzunluğundaki borularla su temin edilmesi için temeli 7 Mart 2011'de atılan ve 'Asrın Projesi' olarak nitelendirilen şebekenin
Türkiye'nin Suriye ile ilgili bir politikası var mı? Suriye'deki askeri ve siyasal çerçeveye Türkiye'nin bakışı nasıl? M.Münir Haliloğlu yazdı...
Rusya’nın hava desteğiyle ilerlemeye devam eden Suriye ordusu, kuzeyde Kaide bağlantılı Nusra Cephesi gibi muhalif örgütlerin belli bölümlerini kontrol ettiği Humus vilayetine büyük bir s
Hicri yılbaşının ardından Muharrem ayının başlamasıyla birlikte aşure günü de yaklaştı. Peki bu yıl aşure günü ne zaman?
ABD'de 11 Eylül saldırılarından sonra 2002'den 2014'e kadar, herhangi bir makul sebep olmaksızın Müslümanların camilerde fotoğraf ve videolarını çekerek izleyen New York Polis Teşkilatı
Türkiye İstatistik Kurumu Temmuz ayındaki işsizlik oranını açıkladı. Temmuz ayında işsiz sayısı 2 milyon 970 bin oldu.
CHP Milletvekili Kemal Zeybek, 1 Kasım seçimlerinde Suriyeli sığınmacılara oy kullandırılacağını iddia etti...
ABD Başkanı Barack Obama, terör örgütü Boko Haram ile mücadele için Kamerun'a 300 Amerikan askeri yollanacağını açıkladı.
AB Konseyi Başkanı Tusk'un sığınmacılar konusundaki sözlerine Dünya Ticaret Örgütü Daimi Temsilcisi Büyükelçi Haluk Ilıcak'tan sert yanıt geldi.
Öğrenci Kolektifleri isimli sol grup, Hacettepe Üni.'ndeki bir araştırma görevlisinin kapısını kırmızıya boyayıp hedef gösterdi.
Letonya'da İslami Kültür Merkezi Basın Sözcüsü Robert Klimoviç, Letonya'nın 50 yıl içinde Müslüman bir ülke haline geleceğini söyledi.