Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında yakalama kararı bulunan Konya'da görevli 3 generalin gözaltına alındığı öğrenildi.
'FETÖ' darbe girişimine karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 12 general ve 1 amiral tutuklandı.
İsrail'in işgal altında tuttuğu Golan'daki patlamada iki İsrail askeri öldü
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin Türkiye’deki darbe girişimini kınama yönündeki açıklamasını engelleyen Mısır'ı eleştirdi.
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, askeri kalkışma sırasında okunan sala ve ezanlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
AB Komisyonu Üyesi Oettinger, Erdoğan'ı darbe girişimini demokratik temel hakları daha da kısıtlamak için kullanmaması yönünde uyardı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehid cenazelerinin ardından İstanbul Kısıklı'daki evinin önünde açıklama yapıyor. .
Paralel çetenin askeri savcılık üzerinden uygulamaya sokmaya çalıştığı hain plana Adalet Bakanlığı el koydu.
Bir dönem Fethullah Gülen'e en yakın isimlerden olan Hayati Küçük yaptığı açıklamada, darbe emrini bizzat Gülen'in verdiğini belirtti.
Bakan Işık, envanterdeki uçak ve helikopterlerden kayıp olmadığını, sadece bir helikopterin Yunanistan'da olduğunu söyledi
Genelkurmay Başkanlığı yaptığı açıklamada darbecilerin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Konya 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’nda pazartesi için askeri çağırma planı uygulanmaya başlaması yeni bir endişeyi gündeme getirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'den iadesini istediği terör örgütü FETÖ'nün lideri Fetullah Gülen, İngiliz gazeteye konuştu. Türkiye'ye iade edilmesi gündemde olan örgüt lideri, darbede
Darbe Girişimi Sırasında Askeri Linç Ettiği Söylenen Kişiden Açıklama Var!
Gazzeliler, Türkiye'deki darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasını kutlamaya devam ediyor.