AK Parti İstanbul milletvekili ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) genel başkanı Ekrem Erdem, 2017'den itibaren kamu kurumlarının F klavye kullanmaya başlayacağını söyledi.
Putin, dünyadaki sıcak noktaların sayısında azalma olmadığını ve uzun soluklu çatışmaların çözümlenemediğini ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'çay vermem' dedikten sonra gazetedeki koruma polisi tarafından hakkında tutanak tutulan ve cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla tutuklanan Cumhuriyet gazet
AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da oy verdiği 'Gözyaşı'nın babası için çağrısı karşılık buldu' başlıklı fotoğrafla tanınan 5
Rus uzmanlar, Soçi'den havalandıktan dakikalar sonra düşen uçak ile ilgili uçağın düşmeden önce ele geçirilmiş olabileceği üzerinde duruyor.
Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.
IŞİD'in El Bâb'da düzenlediği saldırıda yaralanan bir asker, tedavi gördüğü Gaziantep'te kurtarılamayarak şehit oldu. Harekâtla ilgili açıklama yapan TSK, El Bâb'dan kaçmaya çalış
Ankara'da bir çöp kutusunda patlama meydana geldi. Kimsenin yaralanmadığı patlama sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi çağrıldı.
19 Aralık pazartesi günü Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’a yönelik suikast düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş’ın ablası önemli açıklamalarda bulundu
Başbakan Yardımcısı Kaynak, "Şengal'de yeni bir Kandil oluşumuna asla müsaade etmeyiz" Barzani başarılı olamazsa TSK devreye girecektir dedi.
AP Başkanı Martin Schulz kısa bir süre zarfında Türk vatandaşlarına AB’ye vizesiz seyahat uygulaması getirilmesine karşı çıktı.
Silivri Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumundaki tutukluların koğuşta ısınma sorunu yaşadıklarına ilişkin haberi yalanlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rus lider Putin Suriye'deki savaşla ilgili bir telefon görüşmesi yaptı. Kremlin'den yapılan açıklamaya göre görüşmeye, Rusya'yı ziyaret eden Kazakistan Devlet
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, RedHack isimli yasadışı hacker gurubu ile irtibatı tespit edilen ve algı ekibi olarak değerlendirilen 9 isme yönelik yakalama kararı çıkardı.
Şili'de büyüklüğü 7.6 olarak açıklanan bir deprem meydana geldi. Can ve mal kaybı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı