İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Buca ilçesindeki patlamaya ilişkin bir açıklama yaptı.
İzmir'in Buca ilçesinde, cezaevi servis aracının geçişi sırasında çöp konteynerinde patlama meydana geldi, olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.
Beyaz Saray, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'un Başkan Donald Trump'a yönelik 'Başkanın kendi düşüncesi' sözlerine yönelik bir açıklamada bulundu.
Adıyaman-Malatya karayolu üzerinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce yola döşenen mayın uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
BM Acil Durumlar Koordinatörü O'Brien, Suriye'ye ilişkin yaptığı açıklamada, 500 bin kişinin ölümesini, milyonlarcasının da yaralanmasına engel olamadıkları için bu utançtan kurulama
Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Müftüoğlu yaptığı açıklamada 'Türkiye'nin Suriye krizinin başından bu yana izlediği politikanın, bu ülkenin siyasi birliğinin ve toprak bütünlüğ
ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon, Suriye-Lübnan sınırından Suriye'nin doğusuna doğru taşınan DEAŞ militanlarını vurabileceğini açıkladı.
Myanmar'ın Arakan bölgesinde karakollara saldırı ve Müslüman halka yönelik katliamın, Arakanlılara destek veren uluslararası raporun açıklanmasına denk gelmesi dikkatleri çekti.
Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Salihi, "Bazı basın organlarında yer alan 'Telafer'de mezhep kavgası yaşandığı' şeklindeki haberleri yalanlamak mecburiyetindeyim." dedi.
Özgür Suriye Ordusu’na bağlı Kuzey Tugayı, ABD askerleri ile çatıştıkları haberlerini yalanladı.
Türk ve Müslümanların yaşadığı Clifton şehrindeki okul, pilot uygulama olarak yeni eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak.
Barzani, ABD Savunma Bakanı James Mattis'in, ülkesinin Kürdistan Bölgesi'nde yapılacak referanduma karşı olmadığını belirttiğini iddia etti.
Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Szijjarto yaptığı açıklamada, 'AB'de Polonya'ya karşı yaptırım gündeme gelirse veto ederiz' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkomutan sıfatıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kutlamaları kabul etti.
Japonya toprakları üzerinden balistik füze fırlatarak dünyanın tepkisini çeken Kuzey Kore lideri Kim Jong, bunun Guam'a yapılacak olan operasyonun başlangıcı olduğunu söyledi.