Türk ve Japon mühendislerin ortaklaşa ürettiği TÜRKSAT 4A uydusu, Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen törende teslim edildi.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu Hatay'daki tır olayına ilişkin, "Türkmenlere giden bir yardım konvoyuydu. Hiçbir hukuki açık yoktur" dedi.
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, resmi temaslarda bulunmak için geldiği Bahreyn'de Kral Hamad bin İsa Al Halife tarafından kabul edildi.
New York'ta, aralarında polis ve itfaiye memurlarının da bulunduğu 100 eski kamu görevlisi, sahtecilik nedeniyle tutuklandı
Suriye'deki kimyasal stoklarının ilk bölümü Lazkiye Limanı'ndan ticari bir gemiye yüklendi, gemi uluslararası sulara doğru hareket etti.
Filistinliler, Batı Şeria'nın Nablus kentinde zeytin ağaçlarına zarar veren Yahudi yerleşimcileri İsrail askerlerine teslim etti.
Antartika'da mahsur kalan Çin'in "Buz Ejderhası" ve Rus araştırma gemisi sıkıştığı bölgeden kurtuldu.
Felluce ve Ramadi’de, devam eden çatışmalardan dolayı çok sayıda ailenin göç ettiği bildirildi.
Görmez, dindarların anlamsız güç kavgalarının, genç kuşakları olumsuz etkilemesinden endişe ettiğini söyledi.
Fitch Ratings, "Yaşanan gelişmeler Türkiye'nin "BBB-" olan ülke reytingini etkilemedi" değerlendirmesini yaptı.
Suriye sınırına yaklaşan SU-24 uçağı, iki Türk F-16'sının bölgeye sevkinden sonra sınırdan uzaklaştı.
Mısır'da askeri darbe ile görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Mursi ve İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Bedii'nin de aralarında bulunduğu mal varlıkları dondurulan 572 kişinin isim
DEDAŞ'ın borçlu abonelere yönelik elektrik kesintisi uygulamasına başlandı.
Orta Doğu'da meydana gelen neredeyse hemen her olay petrol, doğal gaz gibi kaynakların fiyatlarını da etkilediği için 2014 yılında enerji kaynakları üzerinde söz sahibi ülkelerin bölgeye
Mısır'ın Abidos antik kentindeki kazı çalışmalarında Kral I. Sobekhotep'e ait 3 bin 700 yıllık mezar bulundu.