Başkent Riyad'da ABD ordusuna bağlı bir yüklenici firmada çalışan iki kişi saldırıya uğradı. Bir kişi öldü, bir kişi hafif yaralandı.
İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Hüseyin Abdullahiyan, hükümetlerin "terör yoluyla" devrilemeyeceğini söyledi.
ABD: Türkiye'deki üssün kullanılması için görüşmeler sürüyor.
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, "Resul-i Ekrem'in kürsüden bir saat insanlara anlatıp, sorularına cevap vermeden konuşması yoktur" dedi.
Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde intihar eden Cem Garipoğlu ile anne ve babasının DNA profili karşılaştırılacak.
Eskişehir'de bir hakim, yol kapatan göstericilere verilen para cezasını eylemi ifade özgürlüğü olarak tanımlayarak iptal etti
Öcalan'ın kobani protestoları sırasında Selahattin Demirtaş'a gönderdiği mesajın tamamı bugün HDP grup toplantısında okundu. Öcalan mesajında, "Şehir olaylarının önünü almak için
Filistin'de yayınlanan El-Quds gazetesi bugünkü sayısında verdiği haberde, İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın son Gazze savaşında bazı Siyonist askerleri canlı olarak esir aldığını
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi asayiş güçleri, IŞİD ile petrol ticareti yaptıkları öne sürülen KDP ve KYB üyelerini gözaltına aldı.
Sırbistan'ın toplu mezardan çıkarılan 12 Kosovalı Arnavut'a ait kemikler, Kosova'daki EULEX yetkilileri aracılığı ile ailelere teslim edildi
Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Pojesi'nin (TANAP) Ana Hat Boruları Alım Sözleşmeleri imzalandı.
İstanbul Barosu Başkan adayı Av. Abdullah Arar, mevcut başkan Ümit Kocasakal'a zor sorular yöneltti..
IŞİD militanlarının, Bağdat Havalimanı'na yaklaştığı bildirildi.
Ulaştırma Bakanı Elvan, mütekabiliyet kapsamında 10 Ekim'den itibaren İran tırlarından akaryakıt fiyat farkının tahsil edildiğini açıkladı.
Karasineğin genetik haritasını çıkaran bilim insanları, elde edilen bulguların, insanlar ve hayvanlarda görülen birçok hastalığa çare bulunmasına yardımcı olacağını açıkladı.