Özgür Suriye Ordusu Genelkurmay Başkanı, uçaksavar füzelerine sahip olmaları ile uçakların devre dışı bırakılması halinde Esed rejiminin 3 ay içerisinde düşeceğini kaydetti.
Kapanan Anadolu Partisi'nin kurucusu Emine Ülker Tarhan 'Siyaset için para lazımmış, devasa bütçeler lazımmış' diye konuştu.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD güçlerinin "Kürdistan Bayrak Günü" töreninde yaptıkları müdahaleyi kınayar
Kur'an kurslarında 47 yıl öğretmenlik yapan 76 yaşındaki Rasim Altıparmak, ilerleyen yaşına rağmen gönüllü olarak Kur'an-ı Kerim'i öğretmeye devam ediyor
İstanbul'da, korsan gösteri yapılan caddede seyir halinde olan bir sürücü vücuduna kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.
PYD'yi ''sözde Kürtler'' olarak niteleyen Barzani, ''bu grupların yaptığını işgalciler bile yapmamıştır'' dedi.
I. Türk-Afrika Düşünce Kuruluşları Buluşması İstanbul'da yapılıyor. Türkiye ve Afrikadan çok sayıda akademisyen ve diplomatın katıldığı buluşmanın ana teması çok yönlü iş
CUMHURİYET Halk Partisi, kurultay öncesi yine karıştı. Ekip için düğmeye basan Kılıçdaroğlunun Gürsel Erolu görevlendirmesi tartışma başlattı.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, operasyonların kamu güvenliği sağlanana kadar süreceği bildirildi.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, profesyonel silahlı sınır güvenliği teşkilatı kurulmasına ilişkin hazırlıklara başlanacağını belirtti.
Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Ankara İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan öğrenciler, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile birlikte Ahmet Hamdi Akseki Camiinde sabah n
Başbakan Ahmet Davutoğlu DEİK Genel Kurulu'nda konuştu.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, PKK'ya yönelik operasyonların yapıldığı Şırnak'a gelip, operasyonlarla ilgili bilgi aldı.
Anadolu Partisi Kurucular Kurulu'nun, 'partinin siyasi faaliyetlerinin sonlandırılmasına' karar verdiği bildirildi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Aylan bebeğin babası Abdullah Kurdiyi kabul etti.