Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, PKK'lıların hendek ve barikat zulmüne tepki gösterirken, HDP'ye de yol yakınken demokratik dile dönmesini tavsiye etti.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre bir süredir devam eden operasyonlar kapsamında dün 11 PKK'lı etkisiz hale getirildiği bildirildi.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İranlı gazeteciye Kürtçe yanıt vererek, "Ben de Türkiye'nin Kürdüyüm" dedi.
İngiltere sınav kurulu, gelecek 3 yılda orta öğretim sınav döneminin Ramazan ayı ile çakışması nedeniyle Müslüman öğrencilerin mağdur olmaması için yeni düzenlemeye gitti.
Venezuela'da geçen ayki seçimlerle, muhalif Demokratik Birlik Masası (MUD) koalisyonunun 17 yıl aradan sonra çoğunluğu elde ettiği parlamento görevine başladı. 2013'te hayatını kaybeden s
Twitter, Bilgi Teknolojileri ve İletişimi Kurumu'nun, 'terör propagandası yapan bazı hesapları kaldırmadığı' gerekçesiyle verdiği 150 bin liralık para cezasını mahkemeye taşıdı.
ABD Genelkurmay Başkanı Dunforda Fıratın batısının PYDnin eline geçmesi, konusunda oldu bittiye izin verilmeyeceği uyarısı yapıldı.
AK Partinin kurucu üyesi ve eski dışişleri bakanı Yaşar Yakış, parti yönetimi tarafından ihracının istenmesine itiraz etmeyeceğini söyledi.
Sinan Oğan, Devlet Bahçeli'nin olağanüstü kurultayda aday olmayacağını iddia etti.
Mahmud Abbas, Filistin davasının çözümü konusunda çalışmak üzere uluslararası bir konferans düzenlenmesini veya genişletilmiş bir komisyon kurulmasını talep etti.
AK Parti'nin kuruluşundan bu yana her yıl düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Toplantıları'nın 24'üncüsü, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek.
Eski Musul Valisi Asil Nuceyfi Musul'un IŞİD'in elinden kurtarılmasının, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu birçok tarafın karar vermesiyle gerçekleşebileceğini belirtti.
Aydın'da bir kahvehane sahibi, kurduğu kitaplıktan kitap ödünç alıp okuyan müşterilerinden çay parası almıyor.
Kürt siyasetçi Bayram Bozyel'e göre Kandil, Suriyede IŞİD'e karşı PYDye yüklenen rol nedeniyle önemli kazanımlar elde etti. Bozyel, İran'ın Türkiyeyi rahatsız etmek için PKKya s
ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford ve beraberindeki heyet, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akarı ziyaret etti.