Adana’da FET֒nün gaybubet evine yapılan ve 6 kişinin tutuklandığı operasyonda evin balkonundan su dolu inşaat çukuruna atılan telefon, tonlarca su tahliye edilerek bulundu.
WhatsApp'ın CEO'su Jan Koum, Facebook üzerinden paylaştığı mesajda, "Brian ve ben WhatsApp'ı başlattığımızdan beri neredeyse on yıl oldu ve inanılmaz bir yolculuktu. Teknoloji dışında
Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), yeni kurulacak üniversitelere geçen öğrencilerin, istemeleri halinde halen öğrenim gördüğü üniversitenin diplomasını alabileceği belirtildi.
İş arayanlara müjde. Devlet, 15 ilde 15 bin 418 kişiye sınavsız, kurayla iş verecek. Süre sınırlı, ilgi çok yoğun. Devlette çalışmak için son başvuru tarihi ne zaman, işçilerin maa
Vergi ve prim borçlarının yapılandırılması, emeklilere Ramazan ve Kurban bayramları öncesi ikramiye ödenmesi, imar barışı, yaşlılık aylığının 500 liraya çıkarılması, genç giri
Fransız askerler, terör örgütü YPG/PKK kontrolündeki Menbiç'in sınırlarında nöbet tutarken görüntülendi. Menbiç'e gelen 50 Fransız askerinin kuzeyde bir askeri üs kurduğu iddia edild
Başbakan Yıldırım "Yaş çay alım fiyatı 2 lira 45 kuruş olacak" dedi.
İyi Parti Gemlik İlçe Teşkilatında 66 kişilik kurucu listesinden, kısa süre içinde 5 ismin istifa etmesi şaşkınlıkla karşılandı.
Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Muhammed Vecih Cuma, "YPG/PKK'nın Menbiç'te kurduğu sahte Türkmen derneğinin bizimle bir alakası yoktur. Hain bir girişimdir. Kendilerinin kirli oyunlarının
TSK, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde devam eden operasyonda icra edilen arazi araması sırasında bölücü terör örgütü mensubu iki teröristin cesedinin tespit edildiğini duyurdu.
Suriye Türkmen Meclisi, YPG/PKK'nın Münbiç'te kurduğu sahte Türkmen derneğinin kendileriyle bir alakası olmadığını ve bunun örgütün kirli oyunlarının bir parçası olduğunu açıklad
Antalya'da mahkeme, bir esnafın ekmeği 25 kuruş ucuza satmasının "haksız rekabet" olduğuna karar verdi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın yaptığı düzenlemeyle evlat edinmede katı bir kural olarak uygulanan "40 yaş" sınırı kaldırıldı.
Yasa dışı yollarla İspanya'ya gitmek isteyen Afrikalı göçmenlerden 15'inin cesedinin bulunduğu, 19'unun kurtarıldığı, kaybolan 5 kişinin ise arandığı bildirildi.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Kurmaya çalıştıkları çatı daha inşaat aşamasında başlarına yıkıldı, CHP de diğer partiler de bu çatının altında kaldılar." dedi.