Anayasa Mahkemesi, Gezi eylemleri sırasında Kadıköy'de bir eğlence merkezinin önünde hayatını kaybeden şahsın, polisin kullandığı gaz nedeniye öldüğüne dair yeterli delil olmadığı
Irak'taki Türkmen kenti Tuzhurmatu'da şiddet yeniden alevlendi. Çarşamba günü silahlı saldırı ve kundaklama olaylarında 2 Türkmen hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, "Taksim Kabe'mizdir" sözünü kullanmadığını belirterek, "Dediğimin kaydını çıkarsınlar, istifa edeyim.'' dedi.
Diyanet tarafından basılan Kürtçe Kur'an meali yoğun ilgi üzerine yeniden basılacak
İran sınırındaki Keleşin bölgesine üs kurmak isteyen İran Kürdistan Demokrat Partisi’ne (İ-KDP) bağlı peşmergelerle PKK arasındaki çatışmanın ardından taraflar masaya oturdu. İki
Kraliçe 2. Elizabeth'in okuduğu İngiltere'de Cameron hükümetinin programında ülkenin AB üyeliğinin referanduma sunulacağının da yer alması dikkat çekti.
Canary Mission isimli site, ABD'de Filistin yanlısı üniversite öğrencileri, akademisyenler ve kurumları içeren bir veri bankası kurdu. Site bu kişilerin çalıştıkları işlerden kovulmalar
Eski Emniyet İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun, "Paralel Yapı'nın en çok örgütlendikleri yer Türk Silahlı Kuvvetleri" dedi.
Iraklı Şii lider Mukteda Sadr, Şii milislerin 'Anbar operasyonu' için kullandığı 'Emrindeyiz Ey Hüseyin' ismini eleştirdi ve yeni isim önerdi: "Emrindeyiz ey Anbar"
Yerli yolcu uçağı projesinin tanıtımını Başbakan Davutoğlu yaptı. Yüzde yüz yerli uçak 70 kişi kapasiteli olacak ve bölgesel uçuşlarda kullanılacak.
Mısır'da darbe yönetimine bağlı Başsavcılık, Türk okullarının kapatılması için hukuki süreci başlattı. Youm7'ye dayanarak haberi aktaran Cairo Post, sürecin Salı günü başladığ�
Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) hazırladığı seçim takvimi kapsamında, 7 Haziran'da yapılacak seçimler için geçerli yasaklar yarın itibaren başlıyor.
Kuzey Kore'nin nükleer programı
İngiltere'de ilkokullarda dağıtılan ve radikallik testi olarak adlandırılan anketlerde yer alan sorular fişlenme olarak değerlendiriliyor
Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nde (DTCF) karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanan gerginlik nedeniyle eğitime ara verildi.