Kolimbiya'da hükümetle barış müzakereleri yürüten Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC), barış anlaşmasının imzalanmasıyla beraber silah bırakacaklarını kaydetti.
Kürt sanatçı Şivan Perwer, Kürt şarkıcı Çiyager'in saldırıya uğramasına ilişkin "Bunlar faşizmin biçimleri" dedi.
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi'nin (HNC) Kürt üyesi Başar, "Biz Kürtler için çalışıyoruz. PYD ise rejime hizmet edip onlara çalışıyor, rejimle işbirliği
STAR’a konuşan Kürt lider Fuat Aliko, terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’nin Suriye’deki Kürtler’in yüzde yirmisini bile temsil etmediğini belirterek, ‘PYD uygulamalarının Es
Avrupa Polis Örgütü Europol, son 2 yıl içerisinde 10 binin üzerinde göçmen çocuğun Avrupa Birliği ülkelerine geldikten sonra kaybolduğunu açıkladı. Kayıp çocukların organize suç ç
Birleşmiş Milletler'e bağlı Dünya Sağlık Örgütü (WHO), özellikle Latin Amerika ülkelerinde yayılan ve kusurlu doğumlara neden olan Zika virüsü konusunda atılacak adımları belirlemek
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ortaokul ve liseler ile çok programlı liselerde başörtüsü serbestliğini getiren yönetmeliğin iptalini isteyen Danıştay Başsavcılığı'na tepki gösterdi.
Kapatın sosyal medya araçlarını, bırakın köşe başı canavarı yazarları okumayı… Birbirinizin gözleri içine bakın ve konuşun.
Yazar Alev Alatlı, aşiret yapısının ağır bastığını söyleyerek bunun bir Kürt sorunu olduğunu ve çözümü engellediğini anlattı.
Sağlık Bakanlığı, Suriyeli mültecilerin sağlık hizmetlerinden daha etkin yararlanabilmeleri için çalışma başlattı. Suriyeli vatandaşlar için kurulacak Aile Sağlık Merkezlerinde hasta
Peygamber Sevdalılar Platformu tarafından düzenlenen umre ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı yaklaşık 90 bin kişi bu hayırlı yarışta ter döktü.
Şırnak'ın İdil ilçesindeki Atatürk İlkokulu, İdil Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet İlkokulu, PKK'lı militanlar tarafından ateşe verildi.
İsrail'de hukuksuz hapis cezasını protesto için 2 aydan fazla bir süredir açlık grevinde bulunan Filistinli gazeteci Muhammed Keyk konuşma yetisini kaybetti.
Cenevre'de Suriye için çözüm arayışları sürüyor. Suriye hükümetinin müzakere başkanı Caferi basın toplantısında, Türkiye, Ürdün ve Suudi Arabistan'ı ülkeye terörist göndermekle
Türkmen bölgesinde katliama hazırlanan Esed-Rus işbirliği siviller ile kendileri arasında siper olan Türkmen savaşçıları tarafından greri püskürtüldü.