HDP, kongreden sonra partinin yeni yönetimini belirledi. Altan Tan, Hüda Kaya gibi ılımlı olarak tanımlanan isimlerin dışarıda kaldığı listeye yeni girenler arasında ise Aysel Tuğluk, Fa
Irak hükümeti, petrol fiyatlarındaki düşüş ve savaşın yol açtığı ekonomik krize çözüm için Saddam'ın saraylarını satışa çıkarabilir.
MHP'de olağanüstü kurultay için topladıkları 543 imzayı Genel Merkezie teslim eden muhalif kanat, herhangi bir cevap alamadığı için cuma günü mahkemeye gidiyor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıkan Amedspor'un kulüp binasına bu akşam polis memurları tarafından baskın dü
Bugün ne PKK ne de devlet aklıselim insanların konuşmasına izin vermiyor, hemen boğmaya çalışıyor. Aklıselim bir Kürt konuştuğunda PKK tarafından hain ilan ediliyor; aklıselim bir Tür
TBMM Genel Kurul'unda yemin eden ancak yemini geçersiz sayılan HDP Ağrı milletvekili Leyla Zana yeniden yemin edecek mi?
Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'in kuzeyinde muhaliflerin denetiminde olan Anadan ilçesine düzenlediği hava saldırıları sonucu 6 sivil öldü, 16 kişi yaralandı.
İlahiyatçı Prof. Dr. Mehmet Ali Büyükkara, 'Tekfircilik ve mezhepçilik birbirlerini besleyen kanser hücreleridir. İslam’ın bünyesini korkunç şekilde tahrip etmektedirler.'dedi.
Genelkurmay Başkanlığından, Sur ve Cizre'deki operasyonlarda 6 PKK'lı etkisiz hale getirildi.
Moskova'nın yaptırım baskısının devam etmesi halinde Tataristan hükümetinin Rusya hükümetiyle işbirliğini azaltabileceği konuşuluyor.
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, PKK'lılar Yavuz Selim İlk ve Ortaokulu binasını iş makineleriyle tahrip etti.
Kral Selman ile buluşan Orgeneral Hulusi Akar'ın üniformasındaki ayrıntı dikkat çekti.
Adele, şarkılarının, ABD Başkanlık seçiminde aday Donald Trump tarafından kullanılmasına izin vermediğini açıkladı.
Beş günlük Latin Amerika ziyareti için Şili'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan için Türkiye'den zırhlı makam aracı gönderildi. Erdoğan, gittiği ülkelerde bu aracı kullanacak.
Ekim ayından bu yana süren Kudüs İntifadası'nda işgalcilere karşı direniş devam ederken, direnişçi gençler dünyaya önemli mesajlar vermeye devam ediyor. İşte Filistin'in dört bir yan�