CHP Grup Başkanvekili Özel, Meclis personeli olduğu tespit edilen kişinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partileri hakkında sosyal medyadaki paylaşımlarına da değindi. Söz kon
Güvenlik uzmanı Mete Yarar, Fırat Kalkanı operasyonunun geldiği son aşamayı değerlendirdi.
Sayın Bahçeli, AK Parti’nin MHP’ye verdiği başkanlık sistemini öngören taslakta cumhurbaşkanı yazılı olduğunu açıkladıktan sonra yeni bir tartışma konusu açıldı.
Trump'ın beklenmedik bir şekilde seçilmesinin küresel etkilerinin neler olabileceği konusunda kafalar halâ karışık. Şurası açık ki, pek çok şeyi zaman gösterecek.
Sene 1957. Suriye siyaseti tam bir kaos manzarası sergiliyor. Ülkenin iç savaşa sürüklenip parçalanabileceği konuşuluyor. Gelenekçiler, Baasçılar, Nasırcılar ve komünistler her konuda k
IKBY Başkanı Mesud Barzani, Kürdistan bölgelerinden çekilmeme konusunda ABD’yle anlaşmaya varıldığını söyledi.
ABD'de 1984'ten beri başkanlık seçimlerinde hangi adayın kazanacağını doğru tahmin eden ve son olarak da Donald Trump'ın zaferine ilişkin öngörüsünde haklı çıkan siyasi tarihçi Allan
Amerika’da yapılan seçimlerde Trump’ın kazanması kadar, Trump’ın kazanmasının genç nesillerde yarattığı büyük şok da konuşuluyor.
Los Angeles'ın Polis Şefi Charlie Beck, Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusundaki tutumunu değiştirme planının olmadığını söyledi.
Portekiz devlet televizyonu RTP’ye konuşan Esed, Trump’ın seçim kampanyası sürecince terörizmle savaş konusunda verdiği sözleri yerine getirirse, “doğal bir müttefik” olacağını belir
Igor Panarin, eski bir KGB analisti. Bugün hala Rusya gizli servisi ile bağlantısı var mıdır bilinmez, ancak Rusya dışişleri bakanlığıyla organik bağı bulunan bir araştırma ve eğitim
İsrail Parlamentosu’nun, Ukrayna’da Sovyetler Birliği döneminde, 1932-33 yıllarında meydana gelen ve milyonlarca insanın hayatını kaybettiği büyük açlık felaketini (holodomor) “Ukrayna
Mevlüt Çavuşoğlu'nu ziyaret eden Alman Dışişleri Bakanı Steinmeier, "DEAŞ ve PKK ile mücadelede Türkiye'nin yanındayız" dedi.
Ahmet Zeki Üçok, FETÖ'cülerin TSK'dan atılmasının güvenlik konusunda zafiyet oluşturacağına ilişkin iddiaların gerçek olmadığını söyledi.
FETÖ'den gözaltına alınan iki hakim, oruçluyken deşifre olmamak için gerektiğinde yemek yiyebilecekleri konusunda kendilerine izin verildiğini söyledi.