Son günlerde Antalya’nın Rusça konuşan sakinleri arasında yayılan bir söylenti çok revaçtaydı.
Birleşik Arap Emirlikleri Rusya ile düzenlenen ortak toplantıda Türkiye'nin Rus uçağını düşürülmesini kınadı. Konu Türkiye'de gündem olunca da yapılan açıklama değiştirildi.
Başbakan Davutoğlu, vize muafiyetine ilişkin uygulamanın en geç Ekim ayında uygulamaya konulacağının müjdesini verirken, bu yenilikten kimlerin yararlanabileceğine dair değerlendirmelerde
Bayrampaşa'daki bombalı saldırıda hafif şekilde yaralanan Adnan Yalçın, tedavisinin ardından taburcu edildi. Yalçın, "Bilmiyorum nasıl gerçekleştiğini, sadece patladı" dedi.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türk hava savunmasıyla ilgili konuştu.
Türkiye'de 1 Kasım seçimlerinden büyük bir zaferle çıkan AK Parti'nin Orta Doğu politikasından değişiklik olup olmayacağı yabancı medyaların da en merak ettiği konulardan birisi.
Bahçeli, MHP liderliği için kurultay çağrısı yapan Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan'la ilgili sert konuştu.
Rusya Tur Operatörleri Birliği Başkanı Maya Lomidze, plaj turizminde Türkiye'nin fiyat konusunda alternatiflerinin olmadığını belirtti.
AB ile mülteci akının yavaşlatılması karşılığında vize muafiyeti sürecinin hızlandırılması konusunda uzlaşmaya varan Türkiye’nin vizesiz seyahat için toplam 72 kriteri hayata geçi
Paris'te toplanan İklim Zirvesi'nde konuşan Putin'in hedefinde bir kez daha Türkiye vardı. Rus lider kanıt sunamadığı ifadelerle yüklendi.
Sınır ihlali sonucu Rus uçağının düşürülmesinin ardından iki ülke arasındaki doğalgaz anlaşmalarının sekteye uğraması yönünde konuşulanlar kapsamında Türkiye için yeni bir alt
Bir süredir Suriye'de Esed karşıtı muhalifleri vuran Rusya'nın PKK'nın Suriye'deki kolu YPG'ye de silah sevkiyatı yaptığı belirlendi. Rus helikopterlerinin bugün, Halep'e bağlı Afrin kasa
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris'te düzenlenen iklim zirvesinde konuştu. İklim değişikliği ile ilgili olarak "Bu konuda asıl sorumluluğu gelişmiş ülkeler üstlenmelidir" dedi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşen ABD Başkanı Obama, Rus savaş uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesinden üzüntü duyduğunu belirtti.
İdlib'e bağlı Serakip ilçesinde İHH'ya ait bir ekmek fırını, Rus uçakları tarafından bombalandı. İHH'dan konu ile ilgili açıklama geldi...