ESKİ Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç bazılarının Ak Parti aleyhinde konuşma yapmasını beklediğini ifade etti.
Brüksel’de toplanan Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, göçmen krizi ve İngiltere’nin Birlikte’ki geleceği konularını ele aldı.
Almanya İçişleri Bakanı Maiziere, Türkiye'nin Suriyeli sığınmacılar konusunda gösterdiği performansın takdir edilmesi gerektiğini belirtti.
İsrail ile Türkiye ilişkilerin normalleşmesi için ön anlaşmaya vardı. Al Jazeera'ye konuşan üst düzey Dışişleri yetkilisi "İsrail ile görüştüğümüz doğru, ama ilişkiler onarılm
Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach, Paris'teki terör saldırılarının Fransa'nın vize konusundaki politikasını değiştirmeyeceğini söyledi.
BM, İnsan Hakları Yüksek Komiseri Zeyd, Burundi'de artan şiddet olaylarının iç savaşa kadar uzanabileceği konusunda uyarıda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan raylı sistemler açılış töreninde Konya'da yaptığı konuşmada CHP'li Eren Erdem'e ve HDP'ye yüklendi.
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, nükleer program konusunda İran hükümetinden BMGK yaptırımlarını yerine getirmesini beklediklerini dile getirdi.
İstihbarat birimleri kamu görevlilerini PKK 'yandaşları' konusunda uyardı...
Çeçenistan Lideri Ramazan Kadirov, Türk basınında yer alan suikast haberlerini yalanladı.
Makedonya ile Yunanistan arasında yaşanan isim sorunu konusunda Makedonya Başbaşkanı Nikola Gruevski "Çözüm konusunda adım atmaya hazırız" açıklaması yaptı
Yarın BMGK’ya IŞİD’in petrol gelirlerinin kurutulmasını hedefleyen karar tasarısının sunulacağını hatırlatan Fransa Maliye Bakanı Sapin, örgütün gelir elde etmesini engelleyemeyen ü
Başbakan Ahmet Davutoğlu şehit yakınları ve gazilere iş kurasında konuştu.
Tacikistan'ın Kulyap kentinde bulunan 201. Rus Askeri Üssü'ne bağlı Motorize Piyade Alayı, başkent Duşanbe'ye konuşlandırıldı
ABD ve Rusya Dışişleri Bakanları Moskova'da Suriye ve Ukrayna'yı konuşmak için biraraya geldi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye krizi konusunda 18 Aralık'ta gerçekleştirilmes