Çanakkale Ruhu Afrin'de söyleşisine konuşması olarak katılan KARAR yazarı Mete Yarar, "Biz Afrin'de PKK’yla, terörle mücadele ediyoruz ama yedi düvelle savaşıyoruz" dedi.
Partisinin İstanbul İl İstişare Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir helikopterimizin bugün düşürüldüğünü açıkladı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya'da düzenlenen il ve ilçe başkanları toplantısında konuşuyor.
Afrin'e ''Zeytin Dalı'' harekatı devam ederken İran'nın harekata karşı tavrı devam ediyor. Peki İran neden Afrin konusunda bu kadar kaygılı?
ABD'li yetkililer ABD Dışişleri Baknı Rex Tillerson'ın Türkiye'ye yapacağı ziyerette Afrin operasyonu için itidal çağrısı yapacağını açıkladı.
The Spectator Index'in açıkladığı araştırma sonuçları, Türkiye'nin sağlık hizmetleri konusunda geldiği aşamayı bir kez daha gözler önüne serdi
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, ABD'li mevkidaşı James Mattis ile görüşme yapacak. Konuya ilişkin Mattis açıklama yaptı.
Dışişleri Bakanlığından, Avrupa Parlamentosunda (AP) Türkiye hakkında bugün kabul edilen karara ilişkin "Kendi binasında terör örgütünün paçavralarının asılmasına izin veren AP'ni
Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup konuşmasında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle Kılıçdaroğlu'na 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 45. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, ''Türkiye her alanda büyüdükçe önümüze çıkan sorunların çapı da artıyor.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zeytin Dalı Harekatı hakkında yaptığı açıklamaların ardından emekli Orgeneral İlker Başbuğ, "Bu konuları siyasete alet etmeyin" dedi.
Teröristlerin Afrin’de TSK’ya karşı kullandığı tanksavarların menşei belirlendikten sonra Türkiye konuyu Birleşmiş Milletler’e taşıyacak.
New York’taki kumpas davasında 5 konuda suçlu bulunan Hakan Atilla'nın davanın düşürülmesi talebi reddedildi.
Gıda ürünlerinin etiketlerinde hangi bilgilerin yer alacağı konusundaki tartışmalar, glüten, genetiği değiştirilmiş organizmalar (GDO) ve hormonların zararları hakkında yazılıp çizil
Geçtiğimiz aylarda İzmir'de okul servisinde unutulan ve havasız kalarak hayatını kaybeden 3 yaşındaki çocuğun başına gelenler herkesi isyan ettirmiş ve artık önlem alınması gerektiği