Brezilyalı diplomat 15 yıl önce, kendi ifadeleriyle "bu anlamsız işgali ve korkunç sonuçlarını" önleme imkanı olduğunu düşünüyordu.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, 'Dünyaya silah üretmek için kimsenin onayını beklemeyeceğimizi söyledik' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Başdanışmanı İlnur Çevik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin 26 Ağustos 2018'de erken seçim yapılması teklifini değerlendirdi: "Belli ki Bah
Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, Devlet Bahçeli'nin erken seçim sözlerini köşesinde değerlendirdi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Duma'da saldırı sırasında klor ve sarin gazı kullanıldığını belirtti.
ABD Dışişleri Bakanlığına yeni atanan Mike Pompeo'nun bu ayın başında Kuzey Kore'ye giderek ülkenin lideri Kim Jong-un ile görüştüğü öne sürüldü.
Avrupa'da ırkçılık ve İslamofobi ile birlikte saldırılar arttı. Kimi zaman Müslümanlar, kimi zaman, azınlıklar, kimi zaman da göçmenler saldırıların merkezinde yer alıyor.
G7 liderleri, Esed rejiminin Doğu Guta'da gerçekleştirdiği kimyasal silah saldırısını kınadı.
Rusya, kimyasal silah iddialarını araştırmak üzere ülkeye gelen Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (OPCW) heyetinin Çarşamba günü Duma'ya erişimine izin verileceğini açıkladı.
Büyükçekmecede boş bir araziye içerisinde kimyasal madde olduğundan şüphelenilen variller bırakıldı. Olay yerine giden AFAD ekipleri varilleri inceledi. AFAD ekipleri varillerin içerisin
Çin Süper Ligi'nde oynayan Uygur futbolcu Erfan Hezim takımı ile birlikte yurtdışına çıktığı için toplama kampına gönderildi.
Suriyenin üç bölgesine yönelik saldırılar, ABD stratejisinde büyük bir değişimi mi yansıtıyor yoksa herhangi bir siyasi strateji olmaksızın yalnızca kimyasal programın dönüştür
"Casusluk" suçlamasıyla tutuklanmasının ardından ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan serbest bırakılmasını istediği ABD'li rahip Andrew Brunson hakim karşısına çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Müslüman Azınlıklar Zirvesi'nde konuşma yaptı. Erdoğan, "Kimyasal silahlarla 1000 kişi ölmüşse, konvansiyonel silahlarla yüz binler öldü. Hiç bunu konu�
CHP'nin 'OHAL değil demokrasi istiyoruz' sloganı ile Türkiye genelinde yapacağı oturma eylemleri öncesi Taksim Meydanı'nda yoğun güvenlik önlemleri alındı. Taksim Cumhuriyet anıtı ve çe