TSK'nın son günlerde Suriye'de PYD bölgesine müdahalede kullandığı obüslerin yerlerinin değiştiği bildirildi.
Türkiye’nin Rusya’dan aldığı doğalgaz, 2015'de bir önceki yıla göre 320 milyon metreküp azalarak, 27 milyar metreküpe geriledi.
Financial Times gazetesi, başyazısında Suriye'de gelinen son durumu ele alarak yazılan yazıda ılımlı muhaliflerin Rusya'nın hava saldırıları sonucu Esed rejimi tarafından kuşatıldığı
Financial Times gazetesi, başyazısında Suriye'de gelinen son durumu ele alarak yazılan yazıda ılımlı muhaliflerin Rusya'nın hava saldırıları sonucu Esed rejimi tarafından kuşatıldığı
Türkiye'nin PYD'ye yönelik top atışlarını durdurmasını isteyen BM Güvenlik Konseyi yeni bir açıklamayla geri adım attı.
İran ve Rusya arasındaki askeri ittifak büyümeye devam ediyor. İki ülke arasındaki anlaşma uyarınca İran, Rusya’dan 8 milyar dolarlık silah alacak.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Vakıf Katılım Bankası AŞ’ye faaliyet izni verdi.
Suriye'deki DAEŞ hedefleri Suudi savaş uçakların tarafından ilk kez vuruldu..
ABD Başkanı Obama, ASEAN Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, 'Suriye'deki bir avuç muhalif Rus ordusuyla başedemez' dedi...
Filistin İslami Hareketi lideri Salah, açlık grevi yapan Filistinli gazeteci Kıyk ile dayanışma içerisinde olduğunu göstermek için açlık grevine başladı
Rusya Federal Güvenlik Servisi, Mısır'da Rus uçağının düşürülmesinin, Türkiye kaynaklı 'Bozkurtlar' adlı IŞİD bağlantılı bir örgüt tarafından yapıldığını yalanladı.
Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah, Türkiye ve Suudi Arabistan'ın Suriye'de bir ileri karakol kurabilmek için kara birliklerini bu ülkeye sokmak istediklerini iddia etti.
Mavi Marmara katliamının ardından ilişkilerin koptuğu Türkiye ile İsrail arasında her konuda anlaşma sağlandığı iddia edildi.
Doğu Avrupa Yunanistan ve Türkiye'nin çabalarının yeterli olmayacağı gerekçesiyle sığınmacı planıyla ilgili yeni bir plan üzerinde çalışıyor