İstanbul’un iki yakasını birleştirecek Avrasya Tüneli dünyanın en iyisi oldu. Proje, ENR’nin ‘Global En İyi Projeler Ödülleri’ listesinde köprü-tünel kategorisinde birinci oldu
Yapılan son çalışmalar, yere düşen yiyeceklerin tüketilmemesi gerektiğini gösterse de Prof. Aaron Carroll, 5 saniye kuralına uyarak tüketilmesinde sakınca olmadığını belirtti.
Suriye Türkmenleri Derneği Başkanı Ekrem Dede, "PYD, kendi safında savaşacak gençleri belirlemek için aile tablosu getirmeyenlere ekmek vermiyor. Birçok aile bundan dolayı ekmek almaya gelmi
İkili ilişkilerin bozulmasından önce TAI tarafından tasarlanıp üretilen yerli İnsansız Hava Aracı ANKA’nın ilk müşterisi olacak olan Mısır, İHA konusunda tercihini Çin’den yapan yap
Modelci Özkan Türker, havacılık tarihimizde bilinmeyenlerin ortaya çıkmasında önemli katkılar sağlamış bir isim. FW190’lar Türkiye’ye nasıl geldi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "bu milletin vatandaşı olarak anılmayacaklar" sözleri, FETÖ'cülerin vatandaşlıktan çıkarılacağı şeklinde yorumlandı.
Gaziantep'te polis ekipleri, Üniversite Bulvarı'ndaki bir hücre evine baskın düzenledi. 2 canlı bombadan biri yakalanırken, diğeri kendini patlattı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ek
Başbakan Ahmed bin Dağr, Yemen halkının, cumhuriyet rejimi için savaştığını ve ne olursa olsun bu rejimin düşürülmesine izin vermeyeceğini belirtti.
Türkiye borçlarını ödemede öteki ülkelere göre daha istekli. Bu durum, kredi derecelendirme kuruluşları tarafından not verilirken hesaba katılmıyor
Bugün Mısır yüzünden Libya çok önemli bir krizin içine girip kendi elleriyle giderek batmak üzere olan bir ülkeye petrolünü en önemli yer altı kaynağını özetle kendisini tepside bir
Irak Hava Kuvvetleri uçaklarla Musul'un üzerine üzerinde "DEAŞ ya da karanlık inançlar olmayan bir Irak'ı kutlama zamanı", "Zafer zamanı geldi" gibi yazılar bulunan broşürler attı.
Siyaset felsefecisi-Yazar Veysel Yenigül ile Kürtlerin PKK'ya bakışını konuştuk. 'Bu coğrafyada Türkler ile Kürtlerin kaderinin ortak olduğunu ve İslami çerçevede oluşturulan yeni bir d
Güvenlik güçleri aralarında sözde bölge sorumlusunun da bulunduğu 66 teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyonlarda binlerce mühimmat da ele geçirildi.
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki Arşak ve Dabık'a yapılan harekatla IŞİD'e ait 2 savunma mevzisi, 3 komuta kontrol mevzisi ve 1 verici anten imha edildi.
Los Angeles'ta bir restoranta düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi öldü, 12 kişi yaralandı