25 Ekim'de Paris'ta gerçekleştirilecek olan Musul toplantısına Türkiye de davet edildi.
İşgalci İsrail’in tazminat ödemesi ve Türkiye-İsrail ilişkilerindeki yumuşamanın karşılıklı büyükelçi atama düzeyine vardığı bir süreçte görülecek olan Mavi Marmara Davasını
İstanbul’da yaşanan yoğun trafik karşısında hayatı kolaylaştırması beklenen yeni köprü bazıları için hayatı çekilmez kılmakta!
Filistinliler Batı Şeria'da İsrail'in idari tutukluluk politikasına tepki olarak açlık grevi yapan Filistinli 6 tutuklunun serbest bırakılması için gösteri düzenledi.
Yaşları 6-12 arasında değişen tertemiz zihinlere "Peygamberimizi görseydiniz ona ne söylerdiniz" diye sormuşlar. O saf kalplerden çıkan duru düşünceler, bir yandan tebessüm ettirirken bi
Irak'ta Sadr grubu lideri Şii din adamı Mukteda es-Sadr, yandaşlarını provoke ederek Türkiye'nin Bağdat Büyükelçiliği önüne gönderdi.
1991'de İstanköy'de anneannesinin evinin arka bahçesinde oynarken kaybolan 21 aylık bebeğin "çok büyük ihtimalle" bir inşaat kepçesinin altında kalarak öldüğü açıklandı.
Uluslararası medya, Suriye ve Irak'taki iç savaşlara odaklanmışken, Obama yönetiminin Somali'de yeni ve büyük bir gizli savaş başlattığı söyleniyor
Kudüs'te bir grup Yahudi yerleşimcinin İsrail askerlerinin koruması altında Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdiği belirtildi.
İran'dan yayın yapan Tesnim Haber Ajansı'na konuşan Irak Gönüllü Halk Güçleri Birliği'nin (Haşdi Şabi) sözcüsü Yusuf el Kelabi, Başika'daki Türk askerlerinin Iraklı askerler tarafın
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü'nün Avrasya Ekonomik Birliği'ne (AEB) üyeliği ihtimal dışı bırakmadıklarını ifade etti.
John Man, Ramazan Şeşen ve İhsan Süreyya Sırma, Derin Tarih'in 55. sayısındaki yazı ve röportajlarıyla Selahaddin Eyyubi'yi anlattı
36 ülke askeriyle; Irak ordusu (Şii milisler dahil), Peşmerge ve Sünni Araplardan oluşan 30 bin kişilik güç Musul'da.
Avrupa Konvansiyonel Silahlı Kuvvetler Antlaşması (AKKA) kapsamında, Türkiye'den bir tim, Ermenistan'da denetim yapacak..
Matthew Kasırgası sebebiyle ABD'de 5 eyalette toplam 2,5 milyon aboneye elektrik verilemedi