Mısır’da bir mahkeme, Cumhurbaşkanı Abdulfettah el Sisi’nin Kızıldeniz'deki Tiran ve Sanafir adalarını Suudi Arabistan'a verme kararını feshetti.
ngiltere, Perşembe günü AB içinde kalıp kalmamayı oylayacak. Brexit olarak adlandırılan bu süreç nasıl ortaya çıktı, kim neyi savunuyor, çıkma kararı alınırsa dünya ekonomisi ne ol
Tunus Gazeteciler Sendikası, Mısır'da 4 gazeteci hakkında idam kararı verilmesini kınadı
İsrail'in uluslararası insan hakları örgütlerinin 'keyfi' olarak nitelendirdiği 'idari gözaltı' kararıyla hapiste tuttuğu aktivist Bilal Kayed ile dayanışma için 65 Filistinli tutuklu aç
Yargıtay, Sinan Oğan'ın MHP'ye dönüşüne yapılan itirazı reddetti.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç, 'AB'nin göç alanındaki işbirliğimizi, vize serbestisi kararıyla perçinlemesini bekliyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.
RTÜK, TRT'de yayınlana “Ramazan Sevinci” programının konuğu, Prof. Dr. Mustafa Aşkar’ın, “Namaz kılmayan hayvandır” sözü nedeniyle yaptırım uygulama kararı aldı.
IKBY'de Goran Genel Sekreteri Mustafa hakkında tutuklama kararı verildi
Amerikan Merkez Bankası (FED), yüzde 0,25 ile yüzde 0,50 aralığındaki faiz oranlarında değişiklik yapmadığını duyurdu.
Alman meclisindeki "soykırım" kararını destekleyen Türk kökenli 11 milletvekiline yönelik tehditlere hükümetten tepki geldi. Almanya İçişleri Bakanlığı Müsteşarı, 11 vekile yönelik
Alman meclisindeki soykırım kararını destekleyen Türk kökenli 11 milletvekiline yönelik tehditlere tepkiler sürüyor.
Mısır'daki Kahire Ceza Mahkemesinin Müslüman Kardeşler Teşkilatını terör listesine aldığına ilişkin kararı resmi gazetede yayımlandı.
Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ikinci, deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilecek havalimanı Rize-Artvin Havalimanı için Yüksek Planlama Kurulu kararı çıktı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Eğer biz 3.'ncü hava limanını yapmasaydık. Biz Avrasya tünelini yapmasaydık. Marmarayı yapmasaydık. Bu ülkenin 81 ilinde üniversitel
Almanya’nın, İncirlik hava üssünde kurmak istediği askeri tesisler konusunda Türkiye ile süren görüşmelerde esasa ilişkin ilkesel mutabakatın sağlandığı öğrenildi.