Yeni inşa edilen konutlarda metrekare fiyatı 2 bin TL'nin altında olan evler için vergi oranı yüzde 8'e çekildi. Sektör temsilcileri, kararın yeni yapılacak konutlarda yüzde 10 indirim sağ
Hindistan'da kadınlara seçme-seçilme hakkı veren bir mahkeme kararını protesto eden yüzlerce gösterici hükümet binalarını ateşe verdi.
Politico'ya konuşan ismi açıklanmayan bir Beyaz Saray yetkilisi, "Temsilcilerimizi, gündemimizi tanıtacak yerlere gönderiyoruz. CNN bu yerler arasında bulunmuyor" dedi.
AB Dış İlişkiler Yüksek Komiseri Federica Mogherini Avrupa Birliği'nin Müslüman ülkelerle yakın çalışmaya devam edeceğini belirtti.
Hızlı kontrol sistemleriyle övünen, yeni havalimanı ya da piste ihtaç duymadığını söyleyen İngilizler Heathrowu genişletme kararı aldı.
Abdullah Gül, Trump'ın 7 ülke vatandaşlarına uyguladığı vize kararına tepki gösterdi.
'Terör örgütü propagandası yapmak' suçlamasıyla yargılanan ve adresinde bulunamayan HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan hakkında yakalama kararı çıkardı.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) 'Hayır' oyu kullanacaklarını belirtti.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Trump'ın bazı ülke vatandaşlarına dair aldığı karara ses çıkarılmamasının sebebini açıkladı.
Bir günlük çalışma ziyareti için İsveç'te bulunan lmanya Başbakanı Angela Merkel, başkent Stockholm'de İsveç Başbakanı Stefan Löfven ile katıldığı basın toplantısında ABD Başka
HDP milletvekilleri Meral Danış Beştaş ve Ayhan Bilgen hakkında tutuklanmalarına yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Gözaltına alınan iki isim de tutuklandı.
Donald Trump'ın vize kararı ülke genelinde protesto edilmeye devam ederken, Trump destekçilerine saldırılar başladı.
Dubai Güvenlik Servisi Şefi Tamim, Trump'un göçmenlerin ABD'ye alınmaması kararını sonuna kadar desteklediğini açıkaldı
Gambiya'nın yeni Devlet Başkanı Adama Barrow, ilk iş olarak ülkesinin ismindeki İslam Cumhuriyeti ifadesini kaldırma kararı aldı.
Adalet Bakanı Bozdağ, Yunanistan'a kaçan 8 darbeci askerin Türkiye'ye iade edilmemesi kararına ilişkin, "Maalesef INTERPOL de şu anda Türkiye'nin Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin yaka