Yargıtay 16. Ceza Dairesinin, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin ilk onama kararının gerekçesi tamamlandı. Gerekçede, darbenin tamamlanmış olup olmamasına bakılmaksızın TCK'da yer alan
Aydın'ın Karacasu ilçesinde bulunan Afrodisyas Antik Kenti'nin UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne dahil edilmesi sevinçle karşılandı.
15 Temmuz'u aşağılayan yönetmen Mustafa Altıoklar hakkında gözaltı kararı çıkarıldı fakat Altıoklar'ın Almanya'ya gittiği öğrenildi.
CHP, TBMM'deki programda değişiklik yapılmasının ardından gece yapılacak anma programına katılmama kararı aldı.
Resmi Gazete'de yayımlanan 692 Sayı KHK ile 2933 sayılı Madalya ve Nişanlar Kanunu kapsamında Hakan Şükür ve Arif Erdem'e verilen madalyalar geri alındı.
Arap Birliği, Washington yönetiminin Sudan'a yönelik yaptırımlarını kaldırmayı ertelemesine ilişkin kararını üzüntüyle karşıladı.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Olağanüstü Hal İşlemleri İnceleme Komisyonu kurulduğu gerekçesiyle Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kamudan atılanların yaptığı 12 bin 600 ba
Başbakan Yıldırım, OHAL uygulamasıyla ilgili, "19'unda doluyor, prensip olarak bizim hükümet olarak kararımız, MGK'ya uzatılması yönünde teklif götürmek." dedi.
CHP ve vekiller TBMM'deki 15 Temmuz etkinliklerine katılmama kararını değiştirdi. CHP'Li vekiller TBMM'de gece saatlerinde düzenlenecek olan 15 Temmuz etkinliklerine katılacak.
Aydınlık Gazetesi haberin yalan olduğunu gazetesinde yer verdiği tekziple duyurdu.
ABD'nin Sudan'a uyguladığı yaptırımları nihai olarak kaldırmak için verdiği süreyi 3 ay daha uzatma kararının, "isyancıları cesaretlendirdiği" belirtildi
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Belçika'daki peçe (nikap) yasağının, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin (AİHS) ihlali anlamına gelmediğine hükmetti.
Yemen'de 4 Suudlu hakkında idam kararı çıktı.
AP’nin Türkiye ile ilişkilerin askıya alınması kararı ile ilgili raporu hazırlayan raportör Kati Piri’nin geçen yıl Adalet Bakanı Bozdağ tarafından bakanlıktan kovulduğu ortaya çıkt
Hamburg'da G20'ye karşı düzenlenen uluslararası yürüyüşe ana konuşmacı olarak beklenilen terör örgütü PYD'nin Eşbaşkanı Salih Müslim'e vize verilmediği belirtildi.