MHP Genel Başkanı Bahçeli, IKBY'nin 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandum kararına ilişkin, " Bu referandum Türkmenlerin, Türkiye'nin tamamen aleyhinedir. Bu referandum Türkiye için
Eskişehir-Ankara karayolunda yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
CHP, Çanakkale’de yapacağı Adalet Kurultayı’nda konuşmacı olmaları için bazı HDP’lileri davet etti. Davetin partiye değil isme gönderilmesi HDP'de tepki çekti. “Biz HDP üyeleriyiz” d
Dağlıca’da Mehmetçiğin cansız manken koyduğu mevzilere saldırıp gerçeği anlayınca da hatıra fotoğrafı çektirmişlerdi. Karayılan’ı da çıldırtan o 15 terörist öldürüldü
Müslümanın ibâdet etmek, tevbe etmek (günah çıkarmak), hâsılı dînî hayatını yaşamak için -din adamı vb.- bir aracıya ihtiyacı yoktur. Câmide namazı cemâatle kılmak için belli b
Benim anladığım bizler yaşayan kahraman sevmiyoruz. Düşünsenize yakın tarihimize imza atmış Levent Göktaş, Engin Alan, Ali Türkşen, Levent Bektaş gibi isimleri önce kahraman yapıp alk
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan eski emniyet müdürü Kayseri'de saklandığı evde gözaltına alındı.
İspanya'nın doğusundaki Barselona kentinde 17 Ağustos'ta düzenlenen terör saldırısının ardından yayalar için yeni güvenlik önlemleri alınması kararlaştırıldı.
Video paylaşım sitesi YouTube'un, Suriye'deki iç savaş sırasında yaşanan zulmü ortaya koyan binlerce videoyu siteden kaldırdığı bildirildi.
İsrail IŞİD'e katılan 60 İsrail vatandaşından 19'u için İsrailli vatandaşlığından çıkarılma kararı aldı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak Dışişleri Bakanı Caferi ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısından konuşuyor.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD’nin PKK’nın Suriye uzantısı PYD ve YPG’ye yaptığı silah yardımının 1.000 TIR’ı geçtiğini belirterek, 'Afrin'de gözümüzü karartırız' dedi.
Bu dört yazının sonunda o gece dokuz saat köprüde darbecilerin yaptıklarını görmüş biri olarak herkes için adalet dilemekten başka bir şey gelmiyor elden. Zaten kendilerine emanet edilmi
ABD'nin, Mısır'a yaptığı askeri yardımı insan hakları ve demokrasi alanında gelişme göstermediği gerekçesiyle dondurmayı planladığı bildirildi.