Hakan Albayrak - Karar
Akdeniz'den gelen Türkiye'nin batı sahillerini vurması beklenen tropikal fırtına ile ilgili olarak ilgili kurumlardan uyarı üstüne uyarı yapılıyor. Meteoroloji fırtınadan etkilenecek böl
Millet İttifakı'nın belli ilkeler üzerine kurulduğunu da hatırlatan Karamollaoğlu, "Bu ilkeler üzerinde mutabakat sağlarsak AK Parti ile de kurulabilir” yorumunda bulundu.
Akif Beki - Karar
İbrahim Kahveci - Karar
WhatsApp'ın kurucu ortaklarından Acton, 'Bir seçim yaptım. Kullanıcılarımın gizliliğini sattım ve her gün bu kararın ağırlığıyla yaşıyorum' dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık olağan basın toplantısında ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da düzenlenen “Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu” (UYUMA) Projesi’nin Tanıtım Toplantısı’na katıldı.
Emniyet şeridinden geçen zabıta memuruna tokat atarak bayıltan ve hakkında soruşturma başlatılan dönemin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali için zorla g
Bosna'daki savaşta işlediği suçlar nedeniyle daha önce 40 yıl hapse mahkum edilen Radovan Karadzic, temyiz davasına bakan hakimlerden birinin değiştirilmesi talebinde bulundu.
AİHM, Öcalan’ın avukatlarının kötü muamele ve işkence iddialarıyla yaptığı başvuruyu değerlendirerek karara bağladı. Son dakika habere göre, AİHM'den yapılan açıklamada, avukatl
Mısır Yargıtayı, Muhammed Bedii'nin de aralarında bulunduğu 51 kişinin terör listesine alınması yönündeki mahkeme kararını bozdu.
İbrahim Kiras-Karar
Hakan Albayrak- Karar
Hayrettin Karaman- Yeni Şafak