Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, askeri konvoya PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Piyade Yüzbaşı Murat Üçöz için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde tören düzenlendi.
"Ergenekon" davasında, eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ ile eski komutanlar Çiçek, Iğsız ve Taşdeler'in de aralarında bulunduğu 19 sanık hakkındaki dosya ile Danıştay saldırısı dosya
Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Katar'a kargo gönderdiğimiz uçakların sayısı 105 oldu. Normal gıda maddelerini uçakla götürmek ekonomik değil. İlk gemimiz bugün Katar'a doğru yola çıkacak,
Irak başbakanı Haydar İbadi ile İran'nın dini lideri Ali Hamaney bir araya geldi. İkili Yaklaşan ''Bağımsız Kürdistan'' referandumuna karşı olduklarını dile getirdi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nü değerlendirdi. Karamollaoğlu, "Parti olarak bu yürüyüş
Türkiye'nin en köklü yolcu taşıyan markalarından olan Ulusoy için mahkeme iflas kararı verdi.
Suudi Arabistan'da Kral Selman'ın talimatı üzerine Ramazan Bayramı tatilinin 23 güne çıkarıldığı bildirildi.
Yargıtay'ın bozma kararının ardından 274 sanıklı "Ergenekon" davasının yeniden görülmesine, İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütü PYD’nin kontrolündeki Afrin bölgesinin karşısındaki Kilis’te sınıra büyük yığınak yapıyor
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Katar’a karşı atılan adımların orantısız olduğunu ve bu yaptırımların krizin çözümüne katkı sağlamadığını belirtti.
Eski Meclis Başkanı Arınç, Ankara'da açacağı ofiste arabuluculuk yapmaya başlayacağını açıkladı.
Suudi Arabistan Krallığı, Veliaht Prens Muhammed bin Nayif'in yerine Kral Selman'ın oğlu Muhammed bin Selman'ın getirilmesi yönünde karar aldı
Taha Kılınç / Yeni Şafak
Valiler Kararnamesi ile 41 ilin valisi deÄŸiÅŸti.
Irak Türkmen Cephesi Başkanı Salihi, "Irak'ın bölünmesine karşı olduğumuz için Kürt siyasi partilerine yakınlıklarıyla bilinen taraflarca ağır baskılara maruz kalıyoruz." dedi.