İran yetkilileri, ülke çapında devam eden hükümet karşıtı protestoların devam etmesi halinde, protestocuların "demir yumrukla" karşılaşacakları ve "yaptıklarının bedelini ödeyecekle
Rejim karşıtı Meryem Rajavi, ülkedeki göstericilere çağrıda bulundu.
1 Ocak’tan itibaren asgari ücret, çocuk sayısına ve eş durumuna göre bin 603 ile bin 710 lira arasında olacak. Asgari ücret artışı tüm çalışanların her ay aldığı AGİ’yi de 258 li
Ürdün resmi haber ajansı, Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın, iki kardeşini ve bir kuzenini ordudan attığı yönündeki haberlerin yalan olduğunu iddia etti.
15 Temmuz'da tanklara karşı göğsünü siper eden vatandaşlara "it" diyen CHP'li Aldan, şimdi de kendisine hakaret edenleri tehdit etti.
İran Meclis Başkanı Yardımcısı Ali Mutahhari, protestoculara karşı hükümet, meclis ve yargının halkın taleplerini yerine getirmek için adım atmaya hazır olduğunu bildirdi.
İran'da ekonomik kriz gösterilerinin hükümet karşıtı gösterilere dönüşmesinin ardından Arak Valiliği göstericiler tarafından ele geçirildi. Göstericiler Hüramabad şehrinde belediye
Protestocular, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararına tepki gösterdi
Karar gazetesi yazarlarından Hakan Erdem bugün ki yazısında İstanbul'un Fatihi Sultan Mehmet hanın nasıl ebedi aleme göç ettiğini yazdı.
İsrail askerlerine karşı gösterdiği direnişle ‘Filistin’in cesur kızı’ denilen 16 yaşındaki Ahed Tamimi’nin babası Haaretz gazetesine yazdı. “Kızımla gurur duyuyorum, o gelecek yıl
Sümela Manastırı’ndaki restorasyon çalışmaları sırasında daha önce hiç girilmeyen bir geçit gün yüzüne çıkarıldı. ‘Şapel’ olduğu belirlenen alanda cennet, cehennem, ölüm ve y
İran'da ekonomik kriz gösterilerinin hükümet karşıtı gösterilere dönüşmesinin ardından Arak Valiliği göstericiler tarafından ele geçirildi.
Yunanistan'ın FETÖ kararından sonra Dışişleri Bakanlığından sert bir tepki geldi.
Brezilya'nın Rio Grande do Norte eyaletinde, polislerin 10 gündür sürdürdüğü iş bırakma eylemleri nedeniyle güvenlik orduya devredildi.
İsrail, Birleşmiş Milletler Eğitim Bilim ve Kültür Örgütü'nden (UNESCO) "İsrail’i eleştiren bildirgeleri nedeniyle" ayrılma kararı aldı.