Suriye'de taraflar arsında varılması planlanan ateşkesi her seferinde sabote eden Rusya'nın ABD ile Suriye'de ateşkesi görüşeceği belirtildi. Rusya'nın Esed'i sahada ve masada tutma plan
Suriye'de çatışmaların durmasına yönelik alınan karara rağmen ülke genelinde çatışmalar tüm şiddeti ile devam ediyor.
Endonezya'nın en büyük İslami camiaları olan Muhammediye ve Alimler Birliği (Nadhatul Ulema) cemaatleri, birlikte çalışma kararı aldı.
Güvenlik güçleri, çevreye zarar vereceği gerekçesiyle Artvin Cerattepe bölgesinde maden çıkarılmasına engel olmak isteyen gruba yeniden müdahale etti.
Hollanda'ya ait savaş uçakları, hükümetin geçen ay aldığı karar doğrultusunda Suriye'de terör örgütü IŞİD hedeflerini bombaladı.
Fransa Ulusal Meclisi, olağanüstü halin üç ay daha uzatılmasını kararlaştırdı
Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah, Türkiye ve Suudi Arabistan'ın Suriye'de bir ileri karakol kurabilmek için kara birliklerini bu ülkeye sokmak istediklerini iddia etti.
Doğu Avrupa Yunanistan ve Türkiye'nin çabalarının yeterli olmayacağı gerekçesiyle sığınmacı planıyla ilgili yeni bir plan üzerinde çalışıyor
Yunanistan, Başbakan Aleksis Çipras'ı taşıyan uçağın, Türk hava sahasını içeren uçuş planının Ankara tarafından reddedilmesi nedeniyle Türkiye'ye nota verdi.
Rusya öncülüğünde kurulan Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütü, Suriye'nin örgüte üyelik talebinde bulunduğu takdirde bunu değerlendirecek.
Yunanistan BaşbakanıÇipras, “Türkiye üzerinden gelen mültecilerin azaltılması ve mültecilerin Türkiye’den Avrupa’ya yerleştirilmesi sürecinde gerekli kararların alınması noktasında
Suudi Arabistan ve Rusya Katar’da düzenlenen toplantıda petrol üretimini dondurma kararı aldı.
Türkiye Dışişleri'nden bir yetkili, Reuters'a Suriye'ye kara operasyonu için koalisyon ile görüşmeler yapıldığını açıkladı.
İslam dünyasının, mevcut durumun içinde kalarak kendini yenilemesi ve doğru bir düşünme zemini yakalaması imkânsız gibi görünüyor. Bu yüzden kendi sorunlarının dışına çıkarak ç
MHP lideri Devlet Bahçeli Türkiye'nin YPG operasyonlarına karşı çıkanların vatan haini olduğunu söyledi.