Sekiz bakanlığın çalışmalarının yer aldığı “Uyuşturucu ile Mücadele Faaliyet Raporu 2017”ye göre, Türkiye’de 2007’den bu yana 2 bin 148 kişi uyuşturucu madde kullanımından yaşa
BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Türkiye-Suriye sınırında inşa ettiği 'güvenlik duvarının' bir benzerini Türkiye- İran sınırında yapmaya başladı.
Avrupa Rohinya Konseyi, Myanmar hükümetinin Arakanlı Müslümanlara yönelik insan hakları ihlallerini reddeden soruşturma raporunu kınadıklarını bildirdi
İçişler Bakanlığı KHK'sıyla kayyum atanan Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediyesinin hizmet binasına, "Rüşvet alan da veren de melundur" hadisi asıldı.
Raporda, Arakanlı Müslümanlara yönelik etnik temizlik ve insanlığa karşı suç iddiaları reddedildi
İyidil’in TSK’daki kariyeri oldukça dikkat çekici. 20 yıldır Ankara’da ve karargahta bulunan İyidil, ordudaki atamalarda en etkili pozisyon olan Personel Daire Başkanlıkları’nda çalışm
Dışişleri Bakanlığı, "Türkiye ile ASEAN arasında Sektörel Diyalog Ortaklığı ilişkisi kurulması kararının kabul edilmesini memnuniyetle karşılıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
İran’da 19 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini yüzde 57 oy oranıyla ikinci kez kazanan Hasan Ruhani, ülke meclisinde yemin ederek görevine başladı.
Hollanda'da çiftlik hayvanlarında kullanılması yasak "Fipronil" adlı böcek ilacının yumurtalarda tespit edilmesi sonrası Almanya, Belçika ve İsveç'te, çok sayıda marketler zinciri Hollan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen Diyanet İşleri Başkanlığı Doğu ve Güneydoğu Öğrencileri Yaz Etkinliği kapanış programında konu�
Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın, 'Moskova'ya karşı yaptırım kararından AB ve Alman hükümeti sorumlu olacaktır' açıklamasının yapıldığı öğrenildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan ayrılan Mehmet Görmez'in Türkiye Uluslararası İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin rektörü olacağı iddia ediliyor.
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gültekin, 2019 yılında yapılacak Başkanlık seçimlerinde Genel Başkanı Doğu Perinçek'in adayları olduğunu açıkladı.
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonuyla Suudi Arabistan'a gidecek hacı adayları, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde dualar ve gözyaşlarıyla uğurlandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının, bin megavatlık rüzgar enerjisi kapasitesi oluşturulması için yaptığı Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları ihalesi başladı.