Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Paris saldırısı sonrası tartışılmaya başlayan ‘Schengen vizesi’yle ilgili konuştu.
Paris'teki saldırının ardından Fransa Başbakanı Valls ve Cumhurbaşkanı Hollande'ın 'mücadele sürecek' mesajı sonra Fransız savaş uçakları IŞİD'in kalesi olarak bilinen Rakka'yı bomb
ABD Başkanı Barack Obama ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, G20 Liderler Zirvesi'nde Suriye'yi konuştu.
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, olağanüstü hal uygulamasının 3 ay daha devam edeceğini duyurdu.
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, yaptığı açıklamada, kışa hazırlıksız yakalanmamaları ve araçlarının bakımlarını yaptırmaları konus
1 Kasım seçiminin en çok oy kaybeden partisi MHP'de, bu hafta sonu oldukça hareketli geçiyor. Dün MYK üyeleri ile görüşen MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün de il başkanları ile bir araya
Iraklı Bakan Caferi, IŞİD'in Fransa, ABD, İran ve bazı ülkeleri hedef alacağını öğrendiklerini ve bu bilgiyi sözkonusu ülkelerle paylaştıklarını söyledi
Irak Dışişleri Bakanı İbrahim Caferi Fransa, ABD, İran ve bazı ülkelerin yeni saldırıların hedefinde olacağı bilgisini verdi.
ürkiye, Çin'in 3,4 milyar dolar teklif ederek kazandığı füze savunma sistemi ihalesini iptal etti. Başbakanlık kaynakları Türkiye'nin kendi füze programını başlatacağını söyledi.
Ev sahibi olarak G20 zirvesinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uluslararası toplumun terörizm ve mülteci krizi konularında çok iyi bir sınav verdiğini söyleyebilmemiz mümkün değildir.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İş 20 ve Emek 20 Oturumu'nda konuştu. Erdoğan, Türkiye'de ekonomik kalkınma için yeni adımlar atıldığını belirtti.
İran Genelkurmay Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Mesud Cezayiri, 'Fransızlar, kendi devletlerinin IŞİD ve tekfiri teröristleri desteklemesinin bedelini ödedi' dedi.
'Zenginler Kulübü' G20 ülkelerinin liderleri, Antalya'da Türkiye'nin önerisiyle mülteci dramını da konuşacaklar. Yükü bugüne kadar Türkiye ve İtalya gibi mültecilerin ilk adresi olan ü
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Paris’teki saldırılar, sadece bir ülkeye, bir bölgeye değil bütün insanlığa karşı işlenmiştir" dedi.
Samanyolu TV'nin de içinde olduğu 13 kanal Türksat uydu yayınından çıkarıldı