Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum, Türk askerinin IŞİD kontrolündeki Musul kenti yakınlarında konuşlandırılmasının "Uluslararası hukukun ve normların ihlali" olduğunu öne sürdü. Ankara'
ABD’nin Kıbrıs’a uygulanan silah ambargosunu kaldırdığı yönündeki haberler, Washington Yönetimi tarafından yalanlandı. Ancak yönetimin Amerikan Kongresi’ne bu konuda 120 gün içinde bi
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Türk akımı projesinin Rusya tarafından değil, Türkiye tarafından durdurulduğunu söyledi. Rusya'nın Türk gıda mallarını almamasıyla ilgili olarak ise "Türkiye s
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yerleşik Ruslarla bir araya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bu gerginliği en kısa sürede gideririz. Rusya sadece dostumuz değil, aynı zamanda t
ABD Savunma Bakanlığı, Türk askerinin nöbet değişimiyle ilgili yaptığı açıklamada, 'bu bir koalisyon aktivitesi değil, Türkiye bu konuda bizi bilgilendirdi' dedi.
2,5 yıldır Musul'da olan Türk birliğinde hareketlilik oldu. Yaklaşık 150 asker, 20 civarında tank eşliğinde Zelikan Kampı'na gönderildi. Al Jazeera'nin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyesi 12 bakan, petrol üretim düzeyi ile ilgili bir araya geldiği toplantıda karar alamadı.
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Rusya tarafından tırmandırılan krizde 'taraf olmadıklarını' belirtti.
Gürcistan Cumhurbaşkanı Georgiy Margvelaşvili, eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili’nin vatandaşlıktan çıkarılması için karar imzaladı.
Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, son bir haftada bin 458 hedefin vurulduğu belirtildi.
Bulgaristan Dışişleri Bakanı Mitov, "Beşşar Esad’a silah taşıdıkları şüphesiyle Rus uçaklarına geçiş izni vermedik" dedi.
Fransa'da Beziers Belediye Başkanı Robert Menard, yeni bir skandala daha imza attı. Menard, bölgedeki Müslümanların derneklerine ve camilerine gözdağı vermek için uyarı listesi yolladı.
Sberbank Başkanı German Gref, Türkiye ile Rusya arasındaki sorunun 2016 yılında çözüleceğini açıkladı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ABD ziyaretinde Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili Rus yanlısı açıklamalarda bulundu Türkiye'yi eleştiren Demirtaş uçağın düşürülmesi
Bakanlığın denetime tabi tuttuğu 825 üründen 215’i güvensiz çıktı. Tespit edilen ürünlerin arasında ıslak mendil ve lensler de bulunuyor.