ABD Başkanı Obama ve Rus lider Putin telefonda Suriye'deki savaşa çözümü görüştü. Putin görüşmede, "terörle mücadele için birleşik bir cephe yaratmanın" önemli olduğunu söyledi.
PYD Eşbaşkanı Salih Müslim Miniğ Üssünü Nusra'dan aldıklarını savunarak buradan çekilmeyeceklerini söyledi
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyindeki YPG mevzilerini vurmasıyla ilgili, “Durup dururken bir iş yapılmış değil. Türkiye oturup her şeyi kenardan seyredecek,
Suudi Dışişleri Bakanı Adil el-Cübeyr, Suriye’de bir geleceği olmayan rejim lideri Esed’i Rusların da kurtaramayacağını vurgularken ülkeye asker göndermeye hazır olduklarını yineledi.
Batı'dan bakınca Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin diplomatik açıdan gözden düşmüş durumda.
Fransa Başbakanı Manuel Valls, Almanya'nın teklif ettiği sığınmacıların yeniden kontenjan oluşturularak dağıtılması fikrine karşı olduğunu söyledi
Türkmen yöneticilerin Cumhurbaşkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'un önünde saygıyla eğilip diz çökme görüntüleri, sosyal medyada yüz binlerce kez izlendi ve ağır yorumlar yapıldı
ABD Başkanı Barack Obama'nın Özel Temsilcisi Brett McGurk, "Kürtler'in birlik olması durumunda hiç kimsenin onları yenemeyeceğini" söyledi.
Şanlıurfa'da, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan YPG'li M.M.A.'nın ifadesinde ilginç detaylar yer aldı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan'ın uçak göndereceğini açıklamasının ardından, Suudi Arabistan Savunma Bakanı Danışmanı Ahmet Asiri, jetlerin İncirlik üssüne
Başbakan Davutoğlu, "YPG derhal Azez ve çevresinden uzaklaşacak. Menneğ havalimanını Türkiye’ye veya muhalefete karşı kullanmayacak" dedi.
Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Mısır'ın "Korku ve endişeyi meşrulaştıran" krizlerle karşı karşıya bulunduğunu söyledi.
Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Mısır'ın "Korku ve endişeyi meşrulaştıran" krizlerle karşı karşıya bulunduğunu söyledi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Suudi Arabistan'la birlikte yapılması gündemde olan kara operasyonuna ilişkin açıklama yaptı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye Diyanet Vakfı toplantı salonundaki 'Sabah Namazı Buluşmaları' etkinliğinde yaptığı konuşmada, BM'yi sert sözlerle eleştirerek, 'Dünyadak