Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'ye atfedilen 'ABD'ye karşı ve İran'ı destekleyici' açıklamanın, Katar'ın, resmi haber ajansının sitesine siber saldırı düzenleyenler tarafından
ABD İç Güvenlik Bakanı John Kelly, hem ABD içine hem de ABD'den yurtdışına yapılan tüm uçuşlara laptop yasağı getirmeyi düşündüklerini söyledi.
Başbakan Binali Yıldırım, Sayıştay'ın 155. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık 2053 vizyonumuz bir temenniden ibaret olmaktan çıkmış, gençlerimizin gerçekleştirebileceklerine inandığımız yeni kızıl elmamız haline dönüşmüştür.
ABD Başkanı Donald Trump, G7 Zirvesi sebebiyle bulunduğu İtalya'daki bir konuşmasında, 'İran'ın hiçbir koşulda nükleer silah elde etmemesi gerektiğini' söyledi.
Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütü IŞİD’den kurtarılan bölgelerde yeniden yapılanma çalışmaları sürüyor. ÖSO çatısı altındaki grupların ayrı ayrı oluşturduğu hapishan
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilik yaşının gelişmiş ülkelerde 72 olduğunu ifade etti.
İçişleri Bakanı Soylu operasyonla ilgili incelemelerde bulunmak amacıyla Kato’ya gitti.
Terör örgütü PKK'nın İran kolu olarak bilinen PJAK'la İran güvelik güçleri arasında Türkiye sınırına yakın bölgede çıkan çatışmada 2 İran askeri hayatını kaybetti.
Trump’ın damadı Kushner'in Trump seçimi kazandıktan sonra Rusya’nın Büyükelçisi Kislyak’tan Kremlin Sarayı ile gizli bir iletişim kanalı kurmasını talep ettiği öne sürüldü.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Çankaya Köşkü ile Başbakanlık Resmi Konutu’nun bahçesinde ortaya çıkan “12 dişli kabuk böceği” ile mücadele için bahçeye kırmızı orman karıncal
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, içinde mühimmat bulunan bir sandık kıyıya vurdu. Sandığın Karadeniz'de 27 Nisan'da kaza yaptıktan sonra batan Rus askeri gemisine ait olduğu tahmin ediliyor
Terörle mücadelede kararlı operasyonlar, terörist belediye başkanlarının yerine kayyum atanması Kandil’in yolunu tıkadı. PKK, istihbarat raporlarına göre son 6 ayda 7 kişiyi dağa götü
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'Bu PKK denilen illet örgütü, birilerinin elinde maşa olmuş' dedi.
Çin Dışişleri Bakanlığınca G7 ülkelerinin doğu ve güney Çin denizleri hakkında yaptıkları değerlendirmelere tepki gösterildi.