İçişleri Bakanlığı, FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün, "serbest bırakıldıktan sonra hakkında çıkarılan yakalama emrine rağmen defalarca seyahat ettiği, havalimanlarında yakalanmadığı"
Bekir Bozdağ, Gabriel'in Erdoğan ile ilgili açıklamaları hakkında konuştu. Bozdağ, 'Yalancıdan dışişleri bakanı olmaz.Saygısız bir yaklaşımda bulunmuştur. Bu Almanya'da da siyasetçi
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Yıl sonu Allah'ın izniyle muhteşem bir sonuç olacak. İhracatta tarihimizin rekorunu kıracağız inşallah 2017 yılında." dedi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kuzey Irak'ta yapılması planlanan referandumla ilgili "Bu referandum Kürdistan'ın inşa ve ihyası için sinsi bir ön çalışma, karanlık öncü hamledir. Bir defa
Ankara Anlaşması’nda son günlerde önemli gelişmeler yaşanıyor. Ankara Anlaşması vizesi alarak Avrupa Birliği sınırları içerisinde iş kurup yaşama hakkı veren vize turu, Birleşik Kra
Genelkurmay Başkanlığınca, 17-24 Ağustos tarihleri arasında bölücü terör örgütüyle mücadele operasyonlarında 43 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, "Sultan Alparslan ve askerlerinin miras bıraktığı Malazgirt ruhu, asla kopmayacak bir bağ olarak varlığını sonsuza dek sürdürecektir." dedi.
Dışişleri Bakanlığı, Myanmar'da güvenlik güçlerine yönelik saldırılarda çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayları kınadı.
Polonya Başbakanı Beata Szydlo, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, Polonya'nın Avrupa'dan uzaklaştığına yönelik açıklamalarına tepki gösterdi.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül TRT Haber'de canlı yayınlanan programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Gül FETÖ ile mücadelenin kararlı şekilde sürdüğünü belirtti.
Kırgızistan meclisinde yapılan oylama sonucu ülkenin yeni başbakanı 40 yaşındaki Sapar İsakov oldu. Oylama ile hükümet programı, yapısı ve bakanlar kuruluna da onay verildi.
Başkan Trump, cinsiyet değiştirenlerin orduya alınmaması için Savunma Bakanlığına resmi olarak talimat verdi.
Trump yönetiminin Pakistan’ı hedef almasının ardından İslamabad’dan 'Adil Düzen' manifestosu geldi. Ülkenin dış yardımla esir alınmasına karşı çıkan Başbakan adayı Şahbaz Şerif,
Bu nedenle geçtiğimiz günlerde Sudan Başbakan Yardımcısı ve Yatırım Bakanı Mübarek El-Fadıl’ın bir televizyon kanalında İsrail ile ilişkiler ve Filistinliler hakkında söyledikleri �
ABD'de beklenen Harvey kasırgası Teksas kıyılarına ulaşırken, ABD Başkanı Trump kasırganın vereceği zarara karşı bölgeye yardım yapılması için "doğal afet bildirisi" imzaladı.