Barzani, ABD Savunma Bakanı James Mattis'in, ülkesinin Kürdistan Bölgesi'nde yapılacak referanduma karşı olmadığını belirttiğini iddia etti.
Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Szijjarto yaptığı açıklamada, 'AB'de Polonya'ya karşı yaptırım gündeme gelirse veto ederiz' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkomutan sıfatıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kutlamaları kabul etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve siyasi parti liderlerinin Kurban Bayramı programları belli oldu.
Uluslararası Göç Örgütü, 18 bin Rohingya Müslümanı'nın Myanmar'daki şiddetten kaçarak Bangladeş'e gittiğini söyledi.
Somali'de Türk üniversitesinde eğitim gören öğrenciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nı, hazırladıkları videolu mesaj ile kutladı.
MİT Müsteşarlığı'nın girişindeki "T.C. Başbakanlık Milli İstihbarat Teşkilatı" yazısı "T.C. Cumhurbaşkanlığı MİT Müsteşarlığı" olarak değiştirildi.
ABD'nin en büyük kentlerinden Houston Belediye Başkanı Turner, tahliye edilen evlerin yağmalanmasına karşı sokağa çıkma yasağı ilan etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.
“Bağımsızlık referandumu savaş sebebi”gibi bir yaklaşımı, MHP ile kritik işbirliği gerçeğine rağmen, Başbakan Yıldırım'ın “Olur mu öyle şey!” şeklinde cevaplandırması, Bahç
Büyükler büyümenin bedelini tarih boyunca güçsüz, “geri kalmış” ülkelere, insanlara ödettiler. Bu kan ve gözyaşının karşılığını kendileri de gördü. Yirminci asrın iki büyük
"İran’ın eski dışişleri bakanı İbrahim Yezdi, kanser tedavisi gördüğü İzmir’de 86 yaşında öldü" Gündemin karmaşasında kısa ve soğuk cümlelerle önümüzden geçen bu haber dikk
Kerkük Vilayet Meclisi, başta Türkiye ve bölge ülkeleri olmak üzere dünyanın karşı çıktığı IKBY’nin bağımsızlık referandumuna katılma kararı aldı. Dışişleri Bakanlığı, al�
ABD Başkanı Trump, Harvey kasırgasının etkili olduğu Teksas eyaletini ziyaret ederek, "Bu kasırga destansı bir kasırgaydı." dedi.
FETÖ'nün darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın, 4'üncü duruşmasına 6 Eylül'e kadar ara verildi.