ABD’nin Los Angeles şehrinde gerçekleşen 1 Mayıs kutlamalarında ABD Devlet Başkanı Donald Trump ve hükümet politikaları protesto edildi.
Açıklama, bilgiler doğruysa, öncelikle İsrail istihbaratının gücünü sergiliyor. İran gibi bir ülkeden, nükleer çalışmalar gibi özel gizlilik gerektiren bir konuda delil olabilecek bel
Peki, hal böyle iken, Kürt meselesi, vesayet kurumlarıyla mücadele, adalet, hukuk, özgürlük gibi alanlarda yaptığı devrim niteliğinde reformlarla zaten toplumun desteğini aldığını ve i
Son dönemde Suriye’de Esad/İran/Hizbullah güçlerine karşı doğrudan saldırılar gerçekleştiren İsrail adına bu ülkede savaşacak bir vekil yok muydu?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-in tarafından resmi törenle karşılandı.
İsrail'in İran'ın nükleer programıyla ilgili açıklamasına, Tahran'dan "Sürpriz karşılık vereceğiz ve pişman olacaksınız" cevabı geldi.
ABD'nin Suriye'de DEAŞ'a karşı yürüttüğü operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulunan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, "DEAŞ'ın Suriye'de toprak kontrol etmesinin ve
Aile hekimleri, aşı karşıtlığı söylemlerden tedirgin olduklarını ve aşı reddiyle birçok hastalığın tekrar ortaya çıkabileceğini belirterek aşıların zorunlu yapılabilmesi için k
Terör örgütü DEAŞ'a karşı etkin ve kararlı mücadelesini sürdüren Türkiye, geçen ay düzenlenen operasyonlarla örgüte ağır darbe vurdu.
İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun dün ortaya attığı "İran'ın nükleer silah üretmeye çalıştığı" iddialarına sert karşılık verdi.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasının doğuracağı sonuçlara karşı uyardı, "Filistin yönetimi, İsrail ve ABD ile ilişkilerinde y
İyi Parti Gemlik İlçe Teşkilatında 66 kişilik kurucu listesinden, kısa süre içinde 5 ismin istifa etmesi şaşkınlıkla karşılandı.
ABD öncülüğündeki Birleşik Görev Gücü Kara Operasyonu'nun Bağdat'taki ana karargahları, terör örgütü DEAŞ'a karşı verilen mücadelenin sona erdiği gerekçesiyle düzenlenen resmi t�
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir takım resmi ziyaret için Özbekistan’a gitti. Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev tarafından resmi törenle karşılandı.
Yeni Şafak yazarı Süleyman Seyfi Öğün, muhalefetin sistemsel değişikliklere hazır olmadığını belirttiği yazısında gelen baskın seçim kararı ile ne yapacağını bilemez hale geldikl