Bakan Soylu, kendisini istifaya davet eden Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.
FETÖ üyelerinin medeni durumunu istediği gibi şekillendirdiği örgütün gizli yazışmalarına da yansıdı. Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında tutuk
Türkmen Milletvekili Niyazi Mimaroğlu, "Merkezi yönetimin kararlarını uygulamaya koymaması sebebiyle Kerkük il meclisini lağvetmek için 74 milletvekilinin imzasını topladık." dedi.
New York'taki Birleşmiş Milletler Genel Merkezi karşısında toplanan grup cuma namazı kıldı ve Arakanlı Müslümanlara yönelik şiddet olaylarını protesto etti.
Caminin muazzam bir potansiyeli var. Fiziksel şartlarının uygunluğu, bulunduğu muhitin kolay erişilirliği, Türkiye’ye karşı duyulan içten sempati vb. nedenlerle, diğer milletlerden ve Ja
FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun avukatı Çelik'in, 2014'te YARSAV'a 17 bin lira bağış yaptığı ortaya çıktı.
Macron, Katar halkını, özellikle aileleri ve öğrencileri etkileyen ambargonun bir an önce kaldırılmasını istedi.
İspanya hükümeti, bağımsızlık için kolları sıvayan Katalonya özerk yönetiminde yapılan temel hizmetlerin harcamalarını geri almak istiyor. Madrid yönetimi Katalan yetkililerin bu karar
TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Kanca, "Ar-Ge yasasındaki son değişiklikler en çok otomotiv sektörünü etkileyecek. İhracatta yıllardır rekor kırıyoruz ama geleceğimiz Ar-Ge'de. Ar-Ge dah
Filistinliler, İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'teki evinden zorla çıkardığı Şemasne ailesinin evinin önünde cuma namazı kıldı.
Azerbaycan'da 'FETÖ bağlantısı' suçlaması ile tutuklanarak 3 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan önde gelen muahliflerden Faig Amirov serbest bırakıldı.
Dışişleri'nden "Türkiye, Rusya ve İran'dan gözlemciler, İdlib'teki çatışmasızlık bölgesinin sınırlarını teşkil eden güvenlikli bölgelerde oluşturulacak kontrol ve gözlem noktalar
Uluslararası Af Örgütü , Myanmarlı güvenlik güçlerinin Arakan eyaletinde 'sistematik bir kampanya' yürüterek Arakanlı Müslümanların köylerini yaktıklarına ilişkin ellerinde kanıtlar
Kilis Adliyesi'nin içinde henüz belirlenemeyen bir nedenle silahlı kavga çıktı. Olayda yaralananların olduğu öğrenildi. Bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alındı.