Halep’i boşaltan rejim güçleri devlet dairelerinin tamamını tahliye etti. Müzelerdeki tarihi eserler Lazkiye ve Tartus’a götürülüyor. Sınırdaki ağır silahlar ve yüksek rütbeli subayl
Halep'te Suriye rejiminin hava istihbarat biriminin bulunduğu bina muhalifler tarafından bombalı saldırıyla vuruldu ve kullanılamaz hale geldi. Bölgede Esad güçlerine ait çok sayıda nokta d
İran'ın yarı resmi haber ajansı Fars, Mısır'ın eski devlet başkanı Hüsnü Mübarek'in hayatını kaybettiğini iddia etti.
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, isim vermeden partisinin seçmenlerinden 'barajı geçsin' diye HDP'ye oy vermemesini istedi. Baykal, "Biz Kızılay değiliz, CHP'yiz" dedi.
HDP'nin kirli bir ittifak içerisinde yer aldığını dile getiren Akdoğan, "Kendilerinin de barajı geçebileceklerine inandıklarını sanmıyorum" dedi.
MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Aydoğdu: Okullarda verilen destek kurslarında görev alan öğretmenlerimize, her ay için 0,5 hizmet puanı vereceğiz. Böylece bir öğretmen, 8 ay bu takvi
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de bir daha geri dönüşü asla kabul etmez" dedi.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tarımsal destekleme ödemeleri kapsamında çiftçi ve üreticilere ödenmek üzere 1 milyar 230 milyon lira ödeneğin serbest bırakılmasını onayladı.
Enerji Bakanı Taner Yıldız, santralin deniz yapılarının temel atma töreninde konuşma yaptı.
Platon bir defasında, “Ya filozoflar devlet başkanı olmalı; ya da devlet başkanları filozof…” diyerek bu anlamdaki duruşunu açıkça ortaya koymuştur.
Ulusal kanallar, dijital yayına geçerken, izleyicilerin yayın alım şekilleri karasal yayıncılığın bitme noktasına geldiğini ortaya koydu.
Nijerya'da geçtiğimiz günlerde başkanlık seçimini kazanan Müslüman lider Buhari'nin partisi sonuçları açıklanan 28 eyaletten 19'unda da valilik seçimlerini kazandı
Suriye'de beşinci yılına giren insani kriz gittikçe şiddetlenirken muhaliflerin kontrol ettiği bölgelerin düzenli tıbbi lojistik kaynağı bulunmuyor.
Türkiye ve Suudi Arabistan'ın Suriye'deki Esad rejimini yıkmak için askeri ittifak kurmaya hazırlandığı öne sürüldü.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bugün görülmeye başlanan Soma faciası davasına ilişkin, “Konu artık tamamen hukuki bir süreçtedir. Sonucu hep beraber takip ediyor olmamız