İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara’da düzenlenen “AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu”nda İBB’ye verilen “Özel Jüri Ödülü”nü Başbakan Ahmet Davutoğlu
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde geçtiğimiz Şubat ayında kar kamuflajıyla şov yapan PKK'lı teröristler etkisiz hale getirildi.
Suriye’de rejim tek taraflı olarak parlamenter seçimleri düzenliyor. Şam yönetimi, büyük bir yıkıma uğrayan ülkenin sadece yüzde 30’unda sandık kurabildi.
ABD'nin BM Büyükelçisi Power, Rusya'ya ve Suriye rejimi üzerinde etki sahibi olan diğer ülkelere, rejimin Suriye'deki çatışmaların sonlandırılması anlaşmasına uymasını sağlamaları �
Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda konuştu.
İstanbul'da düzenlenen İİT-2025 Stratejik Eylem Programı'nda 18'i öncelikli olmak üzere 107 hedef yer alıyor.
ABD öncülüğünde Irak ve Suriye'de devam eden IŞİD'le askeri mücadelede, örgütün mali gücünü azaltmak için de ayrı bir stratejik savaş uygulanıyor. Örgüt hala en zengin silahlı gru
ABD yönetimi, Suriye'de rejimin yapacağı genel seçimlerden çıkacak sonucu tanımayacaklarını bildirdi.
Amerikalı Profesör Justin Mc Carthy, "Ermeniler Van'ı ele geçirip bölgedeki tüm müslümanları öldürdü" dedi.
Amsterdam'da bomba alarmı. Havaalanı boşaltıldı, güvenliği ağır silahlı jandarmalar sağladı
İstanbul’da Çeçen Edelgiriev’i öldüren ekipte bulunan iki Rus ajan, MİT ve emniyetin ortak operasyonuyla yakalandı
Mitsubishi Electric, havalandırma sistemleri geliştirilmesi için Türkiye`de yeni şirket kurdu.
Katar merkezli Al Jazeera grubu, ABD'de 3 yıla yakın süren yayın hayatının ardından AL Jazeera Amerika kanalını kapattı.
Suriye'de Esed rejimi bugün iç savaş şartlarında "sözde genel seçim" düzenleyecek. Sadece rejim kontrolündeki bölgelerde düzenlenecek olan seçimde adaylar rejime yakın işadamları, aşir
Suriye'deki ateşkesin ABD ve Rusya arasındaki işbirliğinin bir sonucu olduğunun altını çizen ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, bazılarının ise bundan rahatsız olduğunu söyledi.