Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı ile Türk şirketleri Moğolistan'ın alt ve üst yapısının geliştirilmesi için çok sayıda proje üstlendi.
MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, "Bu MHP’yi bölmek için, yok etmek için yapılan bir projedir. Ama bunlardan hiç kimse başarılı olamayacaktır" dedi.
Büyükada'da ajanlık faaliyetleri sırasında suç üstü baskın ile tutuklanan 'sözde' aktivistlerin davası bugün görülüyor.
Rize'de, FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan sanığın örgütün şifreli haberleşme programı ByLock üzerinden FETÖ mensuplarına yolladığı "panik mesajları" dikkati çekti.
Ordu birliklerinin ulaştığı IŞİD'in Suriye Meyadin'deki deposunda yüzlerce son teknoloji ağır silah ortaya çıktı. Suriye resmi haber ajansı SANA, silahların İsrail ve NATO yapımı oldu
Almanya bandıralı yük gemisinin, Nijerya'da korsanlar tarafından kaçırıldığı bildirildi
Almanya’da devam eden koalisyon görüşmelerinde koalisyonu oluşturacak olan üç parti birçok konuda anlaşma sağlarken, Türkiye konusunda ve AB’nin geleceği konusunda tartışma yaşandı.
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Mao’dan sonra yaşarken adı anayasaya giren ilk Çinli lider oldu. Kararı Çin Komünist Partisi’nin 2 bin 300 delegesi onayladı. Cinping, sağlıklı olduğu s
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbulluları kuvvetli yağış bekledikleri konusunda uyardı.
Irak Başbakanı İbadi, Kerkük stratejik boru hattından Türkiye'ye yeniden petrol ihraç etmeye başlamak istediklerini söyledi.
Kale Grubu ve dünyanın en büyük uçak motor üreticilerinden Rolls-Royce, Türkiye'ye uçak motorları geliştirmek için anlaştı.
Trabzon-Bayburt arasında bulunan Derebaşı virajları, bir internet sitesi tarafından dünyanın en tehlikeli yolu seçildi.
Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde dün silahlı saldırıya uğrayan Jandarma Uzman Onbaşı Bilal Dicle şehit oldu.
Esed rejiminin Han Şeyhun bölgesinde sivilleri hedef alan kimyasal silah katliamına ilişkin rapor BM Güvenlik Konseyi'ne sunulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında ABD'ye adrese teslim mesajlar gönderdi.