İran'ın Suriye’ye Esed’i ayakta tutmak için gönderdiği askeri güçlerini geri çektiği iddiası gerçeği yansıtmıyor.
Irak Petrol Bakanı Adil Abdulmehdi, Musul'daki askeri varlığından dolayı Türkiye'ye karşı düşman ülke gibi davranmanın doğru olmayacağını belirtti.
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Gatilov, "Irak'ın kuzeyinde yaşananların Türkiye'nin yasa dışı eylemleri olduğunu düşünüyoruz" dedi.
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım yaşanan Rusya krizi ve bölgeye dair önemli gelişmeleri Gerçek Hayat Dergisi Yazarı Sevda Dursun ile değerlendirdi.
"Irak ve Suriye'de IŞİD'e karşı yürütülen hava saldırıları etkili olmuyor. Bölgenin tamamına baktığınızda IŞİD bunca bombardımana rağmen geçen yıldan daha güçsüz değil ve hal
Paralel yapının tepe yönetiminden 73 kişiye yönelik operasyonda firar eden isimlere Fetullah Gülen’in “ülkeyi terk edin” talimatı verdiği ortaya çıktı. 17-25 Aralık darbe girişimi ba�
Irak'ta Türk bayrağını yakan grup arasında PKK sempatizanları da yer aldı.
Irak Cumhurbaşkanı yardımcısı Nuri El Maliki, Türkiye'nin IŞİD'den petrol aldığını, Ankara'nın bunun karşılığında örgüte araç ve silah verdiğini iddia etti.
Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Orhan Şansal hakkında başsavcılığın itirazı üzerine tutuklama kararı verildi
Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan, 'Rusya çok zor günler geçirecek. Narenciyeyi Amerika kıtasındaki uzak ülkelerden alabilirler ama bu onlara 2 kat daha pahalıya mal olur' dedi.
Irak siyasi kurumları, ülkeye yurtdışıdan gelecek her desteğin resmi kanallar aracılığıyla olması gerektiği konusunda anlaştı
Musul eski Valisi Esil Nuceyfi, "Irak Başbakanı, Türk askerlerin gelmesini bizzat kendisi istedi. Şimdi ise Şii milislerin tehditleri yüzünden Türkiye'nin Irak'a uçakla silah gönderdiğini b
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) ekonomi danışmanı Bewar Hınsi, 2016 sonunda Türkiye’ye doğalgaz temin etmeyi planladıklarını belirtti.
Petrol fiyatlarının düşmesi ile ekonomide zor günler yaşayan Rusya’dan açıklama geldi.
Osmanlı arşivlerinde yer alan belgelere göre Birinci Dünya Savaşı'nda cihad fetvası yayınlanması üzerine İran'da Sünni Kürt ve Şii Farisilerle Azerilerden binlerce kişi cepheye gitti