Bugün de ölmemenin halı sahada arkadaşlarınızla yaptığınız maçta bugün de gol atamamış olmanız kadar doğal olduğu bir demden söz ediyorum. Dün Türkiye’ydi o demin adı, Beyrut’tu
Büyükada Toplantısı'na katılan 8 insan hakları aktivistinin tutuklanmasına karşı yapılan itiraz reddedildi.
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Taksim Meydanı'nın kontrol altına alınmaya çalışılması ve bu sırada çıkan olaylarda 39 kişinin yaralanmasıyla 99 sanığın yargılandığı davada
Lübnan İslam Meclisi Başkanı Şii lider Muhammed Ali El Huseyni, İran'ın Ortadoğu'daki yayılmacı politikalarını eleştirerek 'Şu anda Türkiye’nin tarihi bir görevi var. Bu projeyi engel
Düşünün, Erdoğan’ın en güçlü olduğu zamanlarda muhafazakar, AB ile balayı yaşadığımız zamanlarda liberal, Gezi olaylarında anarşist, Suriye olaylarında kızıl komünist, Kobani ol
Yemen Başbakanı Ahmed bin Dağr, Aden'deki yerel yöneticilerle bir araya geldiği toplantıda, 'Halkımız, İran'ın Yemen'de herhangi bir zafer kazanmasına izin vermeyecektir' dedi.
Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nazif Karabulut, kurban için 20 lira olarak belirlediklerini söyledi.
İHH, Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılan Halep'in Bab ilçesinde yardıma muhtaç 3 bin aileye pirinç yardımında bulundu.
Türkiye'nin ilk Komünist Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'nin (IKBY) referandum talebine destek verdi.
İran Düzeninin Yararını Teşhis Konseyi Sekreteri Muhsin Rızai, İran ve Suudi Arabistan ilişkilerine yönelik değerlendirmede bulundu.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Kara Havacılık Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 152'si asker, 3'ü sivil 155 kişi hakkında açılan davaya sanık sav
İran Devrim Muhafızları (Pasdaran) komutanlarından Serdar Şekuri, İran'ın 60 yıldan sonra Kandil Dağı’nın İran'da kalan kısmına bayrak diktiğini söyledi.
FETÖ'cü diye suçlanan Tümamiral Yaycı, örgütün komutanlıktaki kriptolarını çözdüğü ve aynı zamanda bazı örgüt mensuplarının hedefinde olduğu ortaya çıktı.
RTÜK, Çocuklar Duymasın'da FETO'nun kitabının gösterilmesiyle ilgili Kanal D'ye 562 bin lira para cezası uyguladı.
Türkiye, Rusya ve İran'ın Mayıs ayında imzaladığı çatışmasızlık anlaşması hayata geçti. Rusya, Suriye'nin orta kesimindeki kent ve çevresinde bu sabah 09.00 itibariyle silahların sus