İran Devrim Muhafızları Gönüllü Milisler Teşkilatı (Besiç) Komutanı Tuğgeneral Muhammed Rıza Nakdi, ABD'nin İran rejimini yıkmak için 2 milyar dolarlık bütçe ayırdığını öne sü
Rusya, son günlerdeki hava saldırılarıyla Türkiye’nin bütün kırmızı çizgilerine meydan okuyor. Bayır Bucak’tan Cisr-el Şuur’a, Halep’ten İdlib ve Azez’e kadar nerede muhalif varsa o
Rusya, en büyük müşterisi konumundaki Türkiye'ye doğalgazı kesmeye kalkarsa, Kürt gazı devreye girecek. Kuzey Irak yönetimi gaz sevkiyatına hazır olduğunu açıkladı. Bölgeden gelecek g
Rus pilotların Türkiye'nin uyarılarını neden yanıt vermediği sorusunu Rus komutanlar yanıtsız bıraktı...
Rus Profesör Zubov, "Yürüyüş için eski meydana gidilmeliydi, zira askerlerimiz, Türkler ve Suriyelilerin hataları yüzünden değil, Kremlin'in hataları yüzünden ölmüştür" dedi.
Nijerya'nın Kano eyaletinde Şiiler'in düzenlediği bir tören alayı sırasında düzenlenen intihar saldırısında en az 21 kişi öldü.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, "Başörtüsü bir mücadeleydi. Bu mücadelede haklarımızı bıraktık ama başörtümüzü bırakmadık" dedi.
Tekirdağ’dan demiryolu ile sevk edilen çok sayıda tank Gaziantep’e ulaştı.
İranlı Kürt sığınmacıların dudaklarını dikerek açlık grevi başlatmaları, İran'daki Kürtlerin durumunu gündeme taşıdı.
İran lideri Hamaney'in yüksek askeri danışmanı, Rus uçağının düşürülmesinin Türkiye için ciddi sonuçlarının olacağını öne sürdü.
Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Azerbaycan’da Başbakan Artur Rasizade ile biraraya geldi.
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande’ın, Rusya Devlet Başkanı Putin'le yaptığı görüşme sırasında dile getirdiği “Sadece IŞİD ve teröristlere saldırı düzenlenmesi konusunda anlaştık”
Fars haber ajansı tarafından aktarılan bilgiye göre Rus pilotu Kasım Süleymani'nin komutasındaki birlikler kurtardı.
Devlet Bahçeli, Rus savaş uçağının düşürülmesine ilişkin 'MHP, AKP hükümetini desteksiz bırakmayacaktır.' dedi.
Azerbaycan polisinin İran yanlısı grupla çatışmasında 6 kişi öldürüldü.