Fırat Kalkanı operasyonunda 8 PYD, 127 DAEŞ hedefi vuruldu. Operasyonda 8 muhalif şehit oldu.
Musul operasyonun başladığı günden beri Irak ordusu ile DEAŞ arasında çıkan çatışmalarda 772 teröristin öldürüldüğü açıklandı. Facebook Twitter Linkedin Google Gönder
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Barzani “PKK’nın Şengal’de ikinci bir Kandil kurmasına asla izin vermeyeceğiz” dedi.
Türkiye ile Irak'ın vizeleri kaldırdığı öğrenildi. Irak ve Türk diplomatik, hizmet ve hususi pasaportlarına vize 28 Ekim’de kalkıyor.
PKK'nın saldırıları nedeniyle evi oturulamaz hale gelen 5 bin 442 vatandaşa, 30 milyon 7 bin 620 lira kira yardımı yapıldığı açıklandı.
Türkiye ile Irak arasında Başika krizini çözmek için görüşmeler sürerken Ankara Telâfer’de katliam ihtimalini görüşmelerin en temel konularından biri olarak masada tutup Bağdat’ı uy
Irak Müslüman Âlimler Heyeti Genel Sekreteri Musenna Haris Dâri Al Jazeera’ye verdiği röportajda, "Musul’u soykırım bekliyor. Gelecek daha da karanlık" uyarısını yaptı.
Irak'ta Haşdi-Şabi'ye bağlı milisler, DEAŞ'ın ele geçirdiği Ratba ilçesine girmesinin ardından bölgedeki Sünnilere karşı intikam eylemlerinde bulundu
Musul'un cephe hattında Irak Kürt Özerk Bölgesi Başkanı Mesut Barzani ile ortak açıklama yapan Şii lider Ammar Hekim, Irak'ın yabancı muharip güçlere ihtiyacının olmadığını söyleye
Zika ve benzeri virüslerin yayılmasına yol açan sivrisineklerle mücadele etmek için Wolbachia bakterisi bulaştırılmış sivrisinekler, doğaya bırakılacak.
İran, deniz hedeflerine karşı "intihar eylemi" yapma özelliği taşıyan insansız hava aracını (İHA) görücüye çıkardı.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası İranlı turizm şirketlerinin zarar gördüğünü iddia eden İran'dan ilginç bir çıkış geldi.
Peşmerge ve uluslararası koalisyon güçlerinin destek verdiği operasyonda, Irak ordusu Musul'a 3 km kadar yaklaştı.
İstanbul Çekmeköy'de, belediye otobüsünde bir hemşireyi darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan ve ilk duruşmada tahliye edilen Abdullah Çakıroğlu hakkındaki tahliye kararına Başsavcılık
ABD'yi ziyaret edeceklerin sosyal medya hesapları da yakında incelenmeye başlanacak ve vize başvurusunda bulunanlardan sosyal medya hesaplarını da bildirmeleri istenecek. ABD'deki yurttaş hakla