Yemen'de hükümet kaynakları ve yerel güçler, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyona bağlı bir grup kara gücünün Aden'de olduğunu açıkladı. Koalisyon Sözcüsü "Yemen'de yabancı
Fransa İçişleri Bakanlığı, Suriye ve Irak’taki iç savaşlarda ölen Fransızların sayısının 100’ü geçtiğini açıkladı. Halen 450 Fransa vatandaşı savaşmak için bölgede bulunuyor
Avrupa’ya kaçak yollarla geçmek isteyen 3 bin 700 göçmen Libya açıklarında kurtarıldı. Göçmenler, İtalya’ya getirildi.
İsviçre’de yaşayan 27 yaşındaki D.M. isimli bir kadına parkta çocuklarını gezdirirken iki İsviçreli gencin saldırıda bulunduğu iddia edildi.
Esed rejimine ait helikopterin Halep'te düzenlediği "varil bombalı" saldırıda bir anaokulu vuruldu, aralarında çocukların da yer aldığı en az 5 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı.
Muğla’daki Dalaman Hava Meydan Komutanlığı'na vinç yüklü kamyonla girmeye çalışan ve alkollü olduğu belirtilen bir kişiye “Dur” ihtarına uymayınca ateş açıldı. Askeri birlik içi
İstanbul'da bugün gerçekleştirilecek 51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu nedeniyle, saat 06:00'dan yarış bitimine kadar bazı yollar trafiğe kapatıldı.
Domuz gribi aşısı Avrupa genelinde 800’den fazla çocuğun beyninde büyük hasara yol açtı.
AKP İstanbul Milletvekilli ve Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, seçmene "Bazı konularda bize kızmış olabilirsiniz,ancak bunları aramızda hallederiz" dedi.
İznik ve Trabzon’da müzeden camiye çevrilen Ayasofya’ların ardından sıra Edirne’nin Enez ilçesindekine geldi. Vakıflar Genel Müdürlüğü, müze olması ihtimali konuşulan Enez’deki Aya
IŞİD’in lideri Ebubekir el-Bağdadi’nin yerine geçen Ebu Ala el-Afri, Avrupa’ya intikam saldırıları düzenleme sözü verdi.
Van'daki ilan panolarında yer alan ve üzerinde kan akan musluk görselinin yer aldığı ilanlar mahkeme kararıyla kaldırılırken, yerlerine bu sefer su akan musluk afişleri asıldı.
Türkiye'ye suç atmak isteyen Mihraç Ural bu sefer IŞİD tarafından esir alınan Irak askerlerinin üniformasının üzerine paint yoluyla Türk bayrağını çizdi.
Halep'te 15 silahlı muhalif grup, YPG'nin uygulamalarından rahatsız olan Şeyh Maksud Mahallesi sakinlerinin çağrısı üzerine PKK ile bağlantılı YPG'ye karşı birleşti.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Taksim’i Kabe ile kıyaslamasının ardından bir skandal da Van’da yaşandı.