Doğu Türkistan'ın sembol ismi Rabia Kadir'in Türkiye'ye giriş yasağının kaldırılması ve kendisine vize verilmesi için imza kampanyası başlatıldı. Kampanya hem internet üzerinden hem d
Rusya'nın Sibirya bölgesindeki Omsk şehrinde, kışla binasının çökmesi sonucu en az 23 asker öldü, 19 asker de yaralandı.
Her fırsatta kardeş ülke Azerbaycan’a arka çıkan Türkiye’ye istediği desteği alamadı. Bunun son örneği ise Türksat uydusunda oldu.
Birleşmiş Milletler, Irak'ta IŞİD saldırılarının yoğunlaşmaya başladığı 2014 yılının Ocak ayından bu yana en az 15 bin sivilin hayatını kaybettiğini, 30 bin sivilin ise yaralandı
PKK Yürütme Komitesi Üyesi Murat Karayılan, 'çözüm süreci', ateşkes ve gündemle ilgili soruları yanıtladı...
Anayasa Mahkemesi, 1 Eylül'de dershanelerin kapatılmasını öngören yasayı iptal etti.
TRT Türk ekranlarında gösterilen 'Kendi Gök Kubbemiz' adlı belgeselde Serdengeçti'nin konuşması yayınlanınca Doğan Medyası "Atatürk'e hakaret ediliyor!" davulunu çalmaya başladı.
Taylandlı yetkililer Çin’e teslim ettikleri 109 Uygur Türkü'ne yapılan muameleyi yanlış bulduklarını açıkladı. Uygurlar kelepçelenip başlarına çuval geçirilerek Çin'e götürülmü�
PKK'nın silah bırakması tartışmalarıyla ilgili konuşan HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, "Biz HDP olarak PKK'ya silah bıraktıramayız. PKK ile aramızda organik bir ilişki yok" dedi.
EPDK'nın el koyduğu Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ’nin çoğunluk hissesini almak için anlaşan Çinli şirket satın almaktan vazgeçti.
İsrail askerleri Batı Şeria'da 5'i Hamas mensubu 7 Filistinliyi gözaltına aldı.
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed'a bağlı askerlerin, 'Suriye'nin günleri sayılı' diyenleri boşa çıkardığını söyledi. Nasrallah, Suriye'de binlerce Sur
Yunanistan ve AB arasında yapılan görüşmeler anlaşmayla sonuçlandı. Yunanistan alacağı yeni kurtarma paketi karşılığında yeni ekonomik kısıtlamalar ve reformlar uygulayacak.
Spike Aerospace firması, ilk kez 2013'te sunulan süpersonik jete yeni özellikler ekledi. S-512 adı verilen süper lüks jetin saatte 2,205 kilometre hıza ulaşması hedefleniyor.
Dünyanın en uzun ikinci tüneli olma özelliğini taşıyan, Rize-Erzurum karayolu güzergahındaki 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı'nda yapımı süren Ovit Tüneli'nin 17 bin 662 metrelik bölümü